INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPELE LIGII

VIDEO 3 informații tari din prima seară de Ligă: al 3-lea cel mai rapid gol all-time, Guardiola a fost blocat de ploaie

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 22:07

Liga Campionilor a debutat cu meciuri foarte importante din care am extras 3 informații foarte importante pe care vi le prezentăm mai jos.

1. Edinson Cavani, gol în secunda 45

PSG a fost prima echipă care a înscris în noul sezon al Ligii Campionilor. Edinson Cavani a marcat la primul atac al echipei sale împotriva celor de la Arsenal, mai exact în secunda 45. Uruguayanul a bifat astfel al 3-lea cel mai rapid gol din istoria Ligii Campionilor, după Pato în sezonul 2011-2012 (în secunda 25) și Andy Moller în 1995-1996 (în secunda 37).

2. Ploaia a amânat meciul lui City

Meciul dintre Manchester City și Monchengladbach a fost amânat din cauza ploii torențiale din Anglia. Twitter-ul oficial al grupării antrenate de Pep Guardiola a postat imagini cu bălțile care s-au format pe gazon.

3. Hațegan a dat penalty pentru Celtic

Ovidiu Hațegan a condus partida dintre Barcelona și Celtic, iar în minutul 24 s-a încumetat să acorde lovitură de pedeapsă pentru oaspeți la o intervenție neregulamentară a lui Ter Stegen asupra lui Dembele. Tot francezul a executat și penalty-ul, dar portarul Barcelonei și-a reparat greșeala și a apărat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
al21
al21  •  14 Septembrie 2016, 08:38

Roy Makaay vs real madrid secunda 11

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  13 Septembrie 2016, 23:44

noi in Romania suntem mai smecheri, avem stadioane cu acoperis retractabil atunci cand nu e pe faza ISU

Vezi toate comentariile (2)
Comentează