INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - STEAUA

VIDEO Amintirile lui Bănel după autogolul cu Real Madrid: "Am stat o săptămână fără să dorm o noapte"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 14:54

Bănel Nicoliță a rememorat autogolul marcat în meciul contra lui Real Madrid, în victoria madrilenilor cu 1-0 din grupele Ligii Campionilor, în 2006.

Mijlocașul își amintește că nu a putut dormi timp de o săptămână după acel meci și a explicat ce a gândit în acele momente.

"Ce s-a întâmplat pe «Bernabeu»? Așa a vrut Dumnezeu. Am stat o săptămână fără să dorm o noapte. Mă tot gândeam: mă, frate, ce am căutat eu în partea aia, că eram mijlocaș, ce căutam eu tocmai în zona aia? Dacă Dumnezeu asta a vrut, să fiu eu în zona aia, să i-o dau lui Cernea...

Eu când am avut mingea în față și l-am privit, el era pe linia porții, apoi am lăsat capul jos ca să-i pot da tare, că dacă îi dădeam mai moale o lua Van Nistelrooy și se ducea până în poartă. Și atunci, zic eu, dau tare, pe el, și la revedere. Când am ridicat capul și l-am văzut unde e... aaai, ce să fac?!", a spus Nicoliță la Digi Sport.

VIDEO cu autogolul lui Nicoliță:

Pe lângă Real Madrid, din grupa Stelei au mai făcut parte Olympique Lyon și Dinamo Kiev, iar roș-albaștrii au terminat pe locul al treilea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
427951077389201
Mihai Tanase  •  07 Mai 2016, 07:41

Eu crred ca Cernea a avut , cel putin aceiasi vina cu Banel , daca nu chiar mai mult .Ce cauta el acolo , locul lui era in poarta .

mihrp
mihrp  •  06 Mai 2016, 20:59

..monstrii sacri...

mihrp
mihrp  •  06 Mai 2016, 20:58

Banele, nimeni nu mai are o poza ca tine, sa te ajute doi monstrii sacrii ai fotbalului sa te ridici de la pamant...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează