INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX AMSTERDAM - AC MILAN 1-1

VIDEO Antrenorul lui Ajax protestează vehement după penalty-ul primit de Milan: "Ne-a furat! A făcut judo"

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 20:48

Frank de Boer, antrenorul lui Ajax, nu l-a cruţat pe arbitrul Eriksson. Acesta le-a făcut cadou italienilor un penalty la o fază în care Balotelli a faultat în atac.

"Am văzut şi reluările. Nu-mi vine să cred că acest arbitru suedez a dictat penalty împotriva noastră!". Marţi seară, la o oră după meci, Frank de Boer nu putea fi potolit.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

În minutul 90+4, la 1-0 pentru Ajax, Milan a mai încercat un atac. Ultimul. Balotelli era în spatele lui Van der Hoorn la centrare, italianul l-a prins cu ambele braţe de umeri pe fundaşul batav, trăgîndu-l după el, la pămînt.

"Centralul" suedez n-a observat nimic, nici faultul în atac, dar, surpriză!, arbitrul din spatele porţii, care a văzut perfect, l-a atenţionat că a fost penalty. Şi Eriksson a dat! 11 metri transformat de Balotelli. 1-1.

"Ne-a furat, ne-a distrus la acea fază. O decizie teribilă. N-a fost fotbal, a fost judo! Arbitrii ar fi trebuit să ştie că italienii provoacă. E ridicol, trist", a protestat De Boer. Zadarnic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dynamovist
dynamovist  •  04 Octombrie 2013, 06:34

Acum au voie sa se bage in seama si arbitrii din spatele portii? La Euro se faceau ca nu vad goluri valabile si acum au vazut auto-fault la Balotelli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează