INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E // ŢSKA MOSCOVA - MANCHESTER CITY 2-2

VIDEO Antrenorul lui Manchester City încearcă să explice egalul cu ŢSKA Moscova: ”Ne-a fost frig”

Fotbal cu fundu-n sus. Doumbia, tricou roșu, reduce diferența pe tabelă: 1-2
Fotbal cu fundu-n sus. Doumbia, tricou roșu, reduce diferența pe tabelă: 1-2

Articol de - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 22:46

Managerul lui City acuză şi arbitrajul: ”Le-a acordat ruşilor penalty-ul din care au egalat sub presiunea celor 300 de fani strecuraţi în stadion”.

La Moscova, Man. City şi-a bătut joc marţi de un avantaj confortabil. Avea 2-0 la pauză în meciul cu ŢSKA, dar acasă a plecat cu un punct (2-2).

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Prima reacţie a managerului Manuel Pellegrini: "Frigul e de vină. A fost un adversar redutabil". Sesizînd însă perplexitatea jurnaliştilor a întors-o: "Nu vreau să caut scuze. În fond, dacă ne gîndim bine, frig fusese şi în prima repriză".

N-a fost singura gafă. Furios că echipa lui fusese egalată dintr-un penalty discutabil (86), Pellegrini i-a arătat cu degetul pe cei 300 de fani ŢSKA intraţi în stadion deşi clubul moscovit trebuia să joace cu porţile închise: "Ei i-au influenţat decizia arbitrului Istvan Vad. Categoric!".

2 grade Celsius sub zero au fost marţi seară la Moscova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează