INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - PORTO 1-1

VIDEO Arbitrul Mark Clattenburg făcut praf după FC Basel - Porto 1-1: "Un escroc ridicol”

Articol de - Publicat vineri, 20 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 20:31

Cotidianul O Jogo a desfiinţat arbitrajul englezului, calificat drept ”trişor frizînd burlescul”. Şi antrenorul Lopetegui l-a criticat pentru erorile făcute, reclamînd eliminarea lui Samuel

Porto n-a reuşit miercuri decît o remiză (1-1) pe terenul lui Basel, într-un meci în care campioana Elveţiei a parcat autocarul în poartă după ce a deschis scorul. Danilo a marcat numai din penalty, dar antrenorul oaspeţilor şi, mai ales, presa lusitană au acuzat dur arbitrajul lui Mark Clattenburg.

Click aici pentru VIDEO!

"De la penalty-ul refuzat lui Jackson la teribilul criteriu disciplinar aplicat în cazul lui Samuel, care merita patru sau cinci cartonaşe galbene, trecînd prin boboteaza golului anulat cînd echipele se pregăteau deja să reia jocul, Clattenburg s-a dovedit un escroc (trişor), frizînd burlescul (ridicol)", a scris ieri O Jogo. "Nu ne-a dat un 11 metri clar şi n-a eliminat un adversar", s-a plîns Lopetegui.

"Centralului" englez i-au trebuit 62 de secunde să revină asupra unei decizii importante. Casemiro egalase cu capul (47), golul fusese validat, dar, după discuţii cu asistentul de poartă, timp în care pe tabelă s-au difuzat reluări, s-a anulat. Corect. Marcano era în ofsaid în careul mic, jenîndu-l pe portarul Vaclik. Şi tot Clattenburg îl graţiase pe Samuel (31) după o ţinere în careu a lui Jackson.

Lovit la ureche după gol
Basel a avut o singură ocazie şi a transformat-o în gol. Numai că, la faza în care a fructificat pasa lui Frei, Derlis Gonzalez (foto) s-a lovit de portarul Fabiano, fiind schimbat în prima repriză. Lovit dur la ureche cu genunchiul, paraguayanul a ameţit şi a ajuns la spital: uşoară comoţie cerebrală.

14 goluri a marcat consecutiv în reprizele secunde FC Porto în această ediţie a Ligii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează