INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - VIITORUL 3-0

VIDEO Arși de "dragonași" » Viitorul U19 a cedat inexplicabil în repriza secundă cu Porto U19 și a fost eliminată din Youth League, 0-3

În partea a doua a meciului, portughezii au avut și un plus de prospeţime fizică // FOTO Facebook
În partea a doua a meciului, portughezii au avut și un plus de prospeţime fizică // FOTO Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 00:00

Formația U19 a lui Hagi a fost eliminată în "optimile" Youth League, după o partidă pe care a dominat-o în prima parte. În repriza secundă a căzut inexplicabil.

Ce știam despre juniorii lui Porto înaintea meciului? Că au o posesie foarte bună, mai ales pe teren propriu, că pasează bine pe jos, intră în combinații și au o circulație a balonului extraordinară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În primele 10 minute, lusitanii au pasat, apoi băieții lui Nicolae Roșca au pus stăpânire pe balon și nu i-au mai dat drumul până la finalul celei dintâi reprize.

Remarcații? Florinel Coman, care a impresionat prin viteză și forța din dueluri, dar mai ales Cicâldău, decarul și căpitanul Viitorului. Cicâldău este extrem de tehnic, lovește bine mingea și e foarte calm cu balonul la picior. Miroase a fotbalist.

Porto a fost clar mai slabă în prima parte, însă dominarea Viitorului s-a transformat în letargie după pauză. Constănțenii n-au mai avut prospețime, și-au rătăcit inspirația, iar mecanismul fotbalistic al lui Porto a început să funcționeze la maximum, "copiii" lui Hagi căzând total.

Urmările? Două goluri în 15 minute pentru gazde și acțiuni din ce în ce mai anevoioase pentru ai noștri. Nimic n-a mai mers, iar scorul s-a făcut 3-0 în minutul 90!

Cu ce am rămas după acest parcurs, stopat în optimile de finală? Puștii sub 19 ani de la Academia "Regelui" au un tupeu extraordinar și, chiar au pierdut la scor, nicio clipă nu au acuzat vreun complex de inferioritate.

Doar imaginați-vă cum ar fi jucat o formație românească împotriva lui Porto, la seniori! La grupele Viitorului, clasica mentalitate românească pare să aibă leac.

FC Porto - Viitorul    3-0

Au marcat: Abou (54), Rui Pedro (69), Queta (90)

Viitorul: Tordai - Căpușă, Băluță (80, Boboc), V. Ghiță, Kilyen - Ciobanu, D. Dumitrescu, Casap - Cicâldău (66, M. Ene), C. Ene (57, Mățan), Fl. Coman. Antrenor: Nicolae Roșca

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1315335608499930
Tacutu Marius  •  22 Februarie 2017, 13:20

Sunt supraevaluati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close