INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H / AJAX - AC MILAN 1-1

VIDEO Balo l-a păcălit. Ippon! » Vedeta lui AC Milan a obţinut un penalty contestat pe final de meci cu Ajax şi a egalat, 1-1

Balotelli, marele actor al piesei de la Amsterdam // Foto: Reuters
Balotelli, marele actor al piesei de la Amsterdam // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 01:45

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În prelungiri, la 1-0 pentru Ajax, atacantul rossonerilor şi-a pus la pămînt adversarul în careul olandez, a plonjat şi a obţinut penaltyul salvator.

Au de ce să fie supăraţi olandezii! Au avut 70 la sută posesie, nu i-au lăsat pe milanezi nici să tragă la poartă în prima repriză ( Balotelli a ţintit bara după pauză), au deschis scorul în ultimul minut al timpului regulamentar, gol marcat la un corner de tînărul Denswil, 20 de ani, dar n-au învins.

În al 4-lea minut al prelungirilor, Balotelli l-a tras de braţ în careul batav pe Van der Hoorn, 20 de ani, apoi italianul a plonjat urlînd ca să-l impresioneze pe arbitrul Jonas Eriksson.

Şi a reuşit. Suedezul a dictat penalty, transformat de Balo. "A fost judo, asta a făcut Balotelli, ne-a bătut prin ippon", a protestat Frank de Boer, antrenorul lui Ajax. "M-a fixat şi m-a dat jos", a susţinut Van der Hoorn. N-au schimbat nimic. 1-1, final.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
monere1980
monere1980  •  02 Octombrie 2013, 14:58

ba, ia mai lasati-l in pace pe maimuta de balotelli ba! Ca mi-a bagat 40 de lei in buzunar. Imi iesisera toate meciurile pana atunci (marcheaza shalke, bate barca, bate borussia, arsenal 1x, steaua 2, marcheaza porto, si ajax x2) si mai stateam in Milan care apropos luase gol in minutul 89 (pfff!). Cinste arbitrului si prostului de balotelli ca au stiut ce trebuie sa faCA CA sa-mi iasa mie biletul HAHA :D

bull06cull
bull06cull  •  02 Octombrie 2013, 14:45

increFUCKINdibil

vladutz13
vladutz13  •  02 Octombrie 2013, 10:07

La fault in atac sa dai penalty... incredibil :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează