INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO 0-0

VIDEO Blatorino » Fanii au ironizat noncombatul dintre Juventus şi Atletico, 0-0, care a dus ambele echipe în optimi

Articol de - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 22:26

Un joc cu rare ocazii şi zero emoţii după minutul 75 s-a încheiat previzibil. Antrenorii au însă alibi. Simeone: ”Ei trebuiau să propună ceva”. Allegri: ”Nu puteam risca să pierdem”


Juve şi Atletico au aplicat marţi legea lui Buffon. "Mai bine doi răniţi decît un mort" s-a tradus într-un 0-0 care a păstrat ordinea din grupă, cu bianconerii pe locul 2 şi Olympiakos trimisă în EL. Păţită sezonul trecut, cînd a ratat calificarea la Istanbul, campioana Italiei nu s-a hazardat, făcînd un joc de posesie şi cu rare ocazii, pe care fanii l-au taxat blat pe reţelele de socializare!

Click aici pentru VIDEO!

Pe măsura trecerii timpului era clar că nu se înscrie. "Am jucat cum trebuia să rămînem primii. Juve n-a avut ocazii în prima parte, noi ne-am apărat după pauză. Ei erau obligaţi să propună ceva", explică antrenorul Simeone. Ce au propus bianconerii? 4 şuturi pe poartă şi nici unul în ultimul sfert de oră, cînd au plimbat mingea. Doar Pogba a spart monotonia cu o execuţie de la distanţă, alături. "Voiam să cîştigăm, însă nu puteam risca în repriza a doua. Ar fi fost o probă de aroganţă, iar obiectivul primordial era să ajungem în primăvara Ligii", a mărturisit şi Allegri.

0 schimbări au făcut Juve şi Atletico. Doar în Roma - Dinamo Kiev (2004) şi Newcastle - PSV (1997) s-a mai întîmplat în istoria Ligii

68 la sută a fost posesia lui Juventus contra lui Atletico, torinezii reuşind 95% din 679 de pase

0 şuturi a trimis Atletico la poarta lui Buffon în repriza secundă. În prima, reuşise trei cadrate

"Aveţi memoria scurtă, nici în finala Cupei n-am schimbat în primele 90 de minute! Unde scrie că trebuie să înlocuiesc pe cineva?"
Diego Simeone, antrenor Atletico

Gazzetta şi Marca fac abstracţie
Ziarele s-au ferit să aducă în discuţie blatul de la Torino. Nici în Italia şi nici în Spania, presa n-a bătut vreun apropo. "Puţine emoţii, Buffon decisiv. Misiune îndeplinită, Juve răsuflă uşurată", a comentat Gazzetta dello Sport. Iar spaniolii de la Marca au văzut doar "un lider cu autoritate".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  11 Decembrie 2014, 12:01

Blat e cand se face intre 2 echipe..... Atletico Madrid avea nevoie de egal sa castige grupa si exact asta a facut, s-a aparat, cum face intotdeauna. Juventus au fost aia care au facut non-combat total, nu au avut tupeul sa incerce sa castige grupa. Treaba lor, le urez sa pice cu Real Madrid in turul urmator sa se invete minte.

drughi009
drughi009  •  11 Decembrie 2014, 10:20

da de ce m.m nu e blatmadrid ? pai f'm;m astae blat obositule ? asa au jucat sute de echipe in decursul istoriei cand au stat la ultimul meci si le convenea la fiecare cate un egal ..................si ce oameni pe siteuri de socializare visezi in mm ,pai aia sant de la inter,milan sau de or mai fi .........ajunge un kkkttt din presa romana sa o dea in blaturi inchipuite iar presa din italia si spania au o abordare normala a acestui meci

metaljuve
metaljuve  •  11 Decembrie 2014, 09:54

"jurnalistul" daniel scorpie... te rupe foamea-n gura si incepi sa scarmi in rahat? ai luat si tu de-o ciorba dupa voma asta de "articol"? vezi ca mai e un retur la juve-parma si pe langa faptul ca luati iar sapte, cred ca o sa stea cineva in tribuna cu o pancarda care-ti ia familia-n p..a. si nu mai incerca sa versi rautatile cand comentezi juve la tv ca deja multi dau pe mute daca esti tu scorpie, retardatul de socol sau tiganul de angheluta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează