INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F / DORTMUND - NAPOLI 3-1

VIDEO Borussia respiră! » Dortmund şi-a luat revanşa cu Napoli: scor 3-1

Reina, aici respingînd din fața lui Mhitarian, a limitat proporțiile dezastrului, fiind omul meciului
Reina, aici respingînd din fața lui Mhitarian, a limitat proporțiile dezastrului, fiind omul meciului

Articol de - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:52

După victoria de aseară, nemţii au şanse mari de a merge în optimi. Napoli, în schimb, are nevoie de un miracol cu Arsenal.

Dortmund a făcut un pas uriaş spre "optimi". Cu victoria de aseară, 3-1, a urcat pe 2 în grupă şi programul ultimei etape o avantajează. Joacă la ultima clasată Marseille (zero puncte), în timp ce italienii au nevoie de o victorie acasă la 3 goluri diferenţă în faţa Arsenalului pentru a fi siguri de calificare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului

Pe Signal-Iduna Park au fost egalii Borussiei în joc, 12-12 raportul şuturilor pe poartă, dar, spre deosebire de nemţi, au ratat în momentele-cheie. Nici arbitrajul nu le-a fost prietenos. Ei au contestat penalty-ul "generos" acordat la duelul Fernandez - Lewandowski, cel din care a deschis scorul Reus. Însă "centralul" Carballo n-a vrut să audă. Şi are acoperire.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
monere1980
monere1980  •  27 Noiembrie 2013, 19:09

greu ptr borussia sezonul asta de CL. Tare greu! Se vede ca sint in scadere de forma. Sezonul trecut au avut o grupa mai grea si au castigat-o fara drept de apel. Pe cand acum....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează