INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E

VIDEO » Chelsea e în ”optimi” după 3-0 cu Valencia » I-a salvat ”condamnatul”!

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2011 00:50

Drogba cel pus pe lista de transferări a reuşit o ”dublă” pentru albaştri şi l-a servit pe Ramires la golul doi


Chiar şi în plin proces de transformare, cu plecări deja anunţate (Anelka, Alex) şi altele în aşteptare, Chelsea a ieşit cu bine din "decisiva" contra Valenciei, scor 3-0, şi e în "optimi". Ironia sorţii, garantul victoriei a fost tocmai unul dintre "condamnaţi", Didier Drogba: "dublă" şi assist.

Vezi aici primul gol al lui Drogba!

Vezi aici golul lui Ramires!

Vezi aici al golul doi al lui Drogba
!

Ivorianul a fost singurul dintre jucătorii aflaţi pe lista neagră de care managerul Andre Villas-Boas nu s-a putut lipsi aseară. O dată pentru că a dovedit în ultimul timp poftă de gol, apoi fiindcă celălalt "vîrf" veritabil, Anelka, e deja scos din lot. Restul osîndiţilor? Bosingwa a fost în tribună, iar pe Ferreira şi Kalou i-a aşezat pe bancă, alături de Lampard şi Fernando Torres.

Meciul? Chelsea a plecat ca din puşcă. După nici trei minute avea deja 1-0 (Drogba). Singurele emoţii: la bara lui Alba şi la "trasorul" lui Albelda. Apoi, amfitrionii şi-au "aşezat" treptat jocul şi-au lovit din nou pe contraatac: Ramires, lansat de Drogba, 2-0. Calificarea era practic tranşată. Partea a doua? Pe o posesie prelungită a Valenciei, însă fără efect şi pe tabelă, ivorianul a închis definitiv conturile: 3-0.

66 la sută posesie a avut Valencia aseară pe Stamford Bridge. Degeaba

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
xstream
xstream  •  07 Decembrie 2011, 10:24

mi as fi dorit ca valencia sa castige :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează