INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - PSG 1-3

VIDEO Cosmin Moţi a vorbit după penalty-ul ratat în Champions League: "Eu am pierdut cele trei puncte! PSG are jucători de clasă mondială, dar nu ne-am făcut de râs"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 08:44

Cosmin Moţi a fost titular în meciul Ludogoreţ - PSG 1-3, şi a ratat un penalty când francezii conduceau cu 2-1. La faza următoare, Cavani a majorat scorul, marcând chiar de lângă fundaşul român.

După meci, Moţi a vorbit despre duelul cu PSG şi a declarat că este singurul vinovat pentru înfrângere. 

"Dacă înscriam din penalty, cred că era altfel jocul. Din păcate am ratat. Îmi cer scuze colegilor şi fanilor care au fost prezenți. Ludogoreț nu a pierdut nimic. Eu am pierdut cele trei puncte. Nu mai contează unde am vrut să trag. Problema este că am ratat. Sper să nu se mai repete. Vom vedea cine o să bată penalty-uri în  continuare. Important este să marcheze.

La o ocazie apărută din nimic, PSG ne-a egalat. Dacă intram cu 1-0 la pauză, altfel era jocul. Ei au jucători de clasă mondială, dar nu ne-am făcut de râs azi.

Noi ne dorim din tot sufletul să ieșim din grupele Ligii Campionilor.T Trebuie să vedem în ce competiție, Europa League sau Champions League. Nu dorm niciodată după meciuri, cu atât mai puțin acum", a declarat Moţi la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
fangigi
fangigi  •  30 Septembrie 2016, 01:45
Postat de fangigi pe 30 Septembrie 2016, 01:39

Ipocritilor, voi nu va bucurati cand Dinamo, Astra, Cfr pierd? Gigi insusi a spus la tv ca vrea ca Astra sa piarda calificarea cu West Ham si ghici, D-zeu a facut o minune ca sa rada de voi!

Si va mai spun un adevar pe care voi nu vreti sa-l credeti: cand pierde Astra un meci se bucura doar gigistii, cand pierde Dinamo, CFR, la fel, se bucura gigistii intre ei, cand pierdea Rapidul erati doar voi in extaz, dar cand pierde fc. Mogosoaia, se bucura toata tara!

fangigi
fangigi  •  30 Septembrie 2016, 01:39
Postat de Constantin Luca pe 30 Septembrie 2016, 00:31

DACA MOTI S-AR FI BUCURAT NUMAI CAND SA CALIFICAT CU STEAUA NU AR FI NIMIC,el sa bucurat la fiecare lnfrangere suferita de steaua si mai este un capcaun(kirita) lndentic pe care creatorul li rasplateste pt.zelul lor,nimic nu ramane neplatit,asa ca bucurati-va ln continuare pt. lnsuccesul stelei...

Ipocritilor, voi nu va bucurati cand Dinamo, Astra, Cfr pierd? Gigi insusi a spus la tv ca vrea ca Astra sa piarda calificarea cu West Ham si ghici, D-zeu a facut o minune ca sa rada de voi!

fangigi
fangigi  •  30 Septembrie 2016, 01:33
Postat de genius pe 30 Septembrie 2016, 00:06

Stimabilul Moți, uita ca legea compensației există, deci bucuria prelungită de la meciul cu Steaua se plătește acum ! Sincer, eu cred că este un jucător de duzină, plafonat la un anumit nivel !

Da, dar el joaca iar in grupele CL si au pierdut onorabil in fata unei superputeri a Europei! Fc Blatistii Pipiera, echipa de duzina, ar fi luat 5 bineinteles daca erau in locul lor! Minim!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează