INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - WOLFSBURG 3-0 (ÎN TUR 0-2)

VIDEO Dansând cu lupii » Cristiano Ronaldo, hat-trick, a interpretat impecabil rolul eroului în thrillerul de Oscar de la Madrid

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2016 00:00

La începutul secolului, fanii blanco își alintau echipa Raul Madrid.

Legendarul golgeter a plecat în 2010 de pe "Bernabeu", s-a retras între timp, iar Real a devenit Ronaldo Madrid. Portughezul a preluat ștafeta și în 7 sezoane a ajuns cel mai bun marcator din istoria clubului și "lunetistul" Ligii. Marți, a oferit noaptea magică promisă Madridului, dansând cu "lupii" din Wolfsburg (3-0).

Click aici pentru VIDEO!

9 calificări din 9 "sferturi"

Cristiano a interpretat impecabil rolul protagonistului, o prestație de Oscarul fotbalului. N-a luat 7 premii, ca pelicula lui Kevin Costner din 1990, dar hat-trick-ul reușit a fost exact ceea ce avea nevoie armada lui Zidane pentru saltul în semifinale. A noua calificare la rând pentru CR7, care a reușit 15 goluri în "sferturi". Și a ajuns la 16 în actuala Ligă, la unul de recordul din 2013-'14!

100% procentaj de reușită

"Echipa a fost minunată. Trebuia să fie o noapte magică și așa a fost", declara Cristiano, după remontada. El a dirijat totul, inclusiv tribunele pentru corida visată. A marcat și cu piciorul, și cu capul. Din acțiune și din două faze fixe, iar tușa epică a pus-o genial dintr-o "directă", prin zid. Din 5 șuturi trimise la poarta bravului Benaglio, 3 au atins cadrul porții și toate au înnodat ațele!

102 goluriale lui Real din 2009 încoace în Ligă au tușa lui CR7, 78 de goluri și 24 de assisturi în 73 de meciuri

107 kmau alergat jucătorii madrileni, cu 3 mai mult ca în retur. Wolfsburg a avut 105 km, cu 5 mai puțin ca în tur

CIFRELE LUI RONALDO

  • 93 de goluri în 125 de meciuri de Ligă (5 hat-trick-uri)
  • 16 goluri în 10 partide din actualul sezon de Ligă
  • 11 goluri din lovitură liberă în Ligă, egalul lui Del Piero
  • 46 de goluri în 42 de jocuri pentru Real în acest sezon

"E una dintre cele mai reușite seri ale mele, dar nu cea mai bună. Golul e în ADN-ul meu și mă veți prețui pas cu pas"
Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Ronaldo a redevenit un extraterestru? Am spus de mult timp că este numărul unu în lume și a dovedit-o încă o dată"
Zinedine Zidane, antrenor Real

Pantalonii lui Zizou n-au rezistat!

Zidane a trecut cel mai greu examen pe banca Realului, chiar în a o suta zi ca antrenor blanco. Presiunea a fost teribilă, dovadă că pantalonii n-au rezistat zbuciumului francezului, cedând în repriza secundă. "A fost cea mai frumoasă noapte a mea ca tehnician", a admis Zizou.

Mingea trimisă de CR7 la muzeu

Balonul cu care a semnat "tripla" a fost luat acasă de Cristiano. În vestiar, portughezul a strâns autografe pe mingea care a adus Madridului 8,5 milioane de euro. "El este un lider. Șeful cel mare din vestiar", a scris Arbeloa. Balonul va lua drumul muzeului Ronaldo din Madeira.

REAL MADRID - WOLFSBURG 3-0 (în tur 0-2)

(C. Ronaldo 16, 17, 77)

REAL: Keylor Navas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Modrici (90+2 Varane), Casemiro, Kroos - Bale, Benzema (84 Jese), C. Ronaldo. Antr: Z. Zidane

WOLFSBURG: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Dante, R. Rodriguez - Guilavogui (80 Dost), Luiz Gustavo - Bruno Henrique (72 Caligiuri), Arnold, Draxler (32 Kruse) - Schurrle. Antr: D. Hecking
A arbitrat Viktor Kassai (Ungaria)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează