INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E / MAN. CITY - ŢSKA MOSCOVA 1-2

VIDEO Dum-Dum Doumbia » Atacantul ivorian e călăul lui Manchester City: gol la fiecare întîlnire!

"Racheta" Doumbia, numărul 88, taie cărare printre "cetățenii" Clichy și Kompany // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 01:07

Atacantul ivorian i-a dat gol lui City la fiecare duel. Sezonul trecut, la 2-5, şi în această stagiune, în ambele întîlniri. I-a luat 4 puncte cu reuşitele sale.

Probabil că vedetele lui Man. City nu-l vor uita curînd pe Seydou Doumbia. De cîte ori au dat ochii cu ivorianul lui ŢSKA Moscova, de atîtea ori le-a provocat dureri de cap. Miercuri seară a fost deja al treilea episod!

Pe Etihad Stadium, atacantul în vîrstă de 25 de ani a făcut ce-a vrut cu apărarea campioanei Angliei, sancţionînd-o cu două goluri. Suficiente pentru o victorie moscovită (2-1) ce-i trimite în corzi pe milionarii lui Manuel Pellegrini, ajunşi coada în clasamentul grupei!

Iar managerul Pellegrini nu se poate plînge. Fusese deja avertizat. Sezonul trecut, tot pe 5 noiembrie, şi tot în grupele Ligii, Doumbia le marcase "cetăţenilor" două goluri. Iar în turul acestei ediţii, la Moscova, ieşise din nou în faţă, cu un gol şi un penalty obţinut. Scor final 2-2, de la 2-0 pentru campioana Angliei!

"Arbitrul? Noi sîntem de vină"
"Centralul" Sidiropoulos i-a eliminat doi jucători, Fernandinho (70), apoi Yaya Toure (82), şi l-a iertat pe Wernbloom (ŢSKA) de un al doilea "galben" (77). Cu toate astea, Manuel Pellegrini a refuzat să dea vina pe arbitraj: "Noi sîntem de vină. Ne aflăm într-o criză de încredere. Nu ştiu de ce, dar voi vorbi zilnic cu jucătorii şi voi afla".

5 goluri a înscris Doumbia în trei meciuri consecutive cu Man. City

"Seydou este eroul nostru. La Moscova a jucat într-un picior şi tot a reuşit să marcheze. Iar în această seară a intrat nerefăcut" (Leonid Sluţki, antrenor ŢSKA Moscova)

"Doumbia e letal dacă-i dai spaţii. E şi mai iute decît englezii, pe asta am şi mizat la Manchester" (Pontus Wernbloom, mijlocaş ŢSKA)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează