INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - SCHALKE 3-0

VIDEO Eto'o şi Timomîia » Gafa stupidă a lui Hildebrand a dezorientat-o pe Schalke, 0-3 cu Chelsea

Eto'o îl vede nesigur pe Hildebrand, îl contrează și deschide scorul
Eto'o îl vede nesigur pe Hildebrand, îl contrează și deschide scorul

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 01:28

Eto'o a reuşit ”dubla”, iar mutările inspirate făcute pe final de Mourinho au permis repetarea scorului de la Gelsenkirchen.

Chelsea a dovedit că eşecul cu Basel din startul grupei a fost accident. Pentru că trupa lui Mourinho a defilat mai departe, marcînd 10 goluri fără a lua vreunul! Iar aseară Schalke a cedat cu 3-0, ca în tur.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Tontogolul"
S-a întors roata pentru nemţi. După ce cu Steaua au profitat de neînţelegerea Szukala-Tătăruşanu la golul de 1-0, le-a venit rîndul să ofere un cadou, care a rupt echilibrul meciului de pe Stamford Bridge.

Timo Hildebrand avea o veşnicie să degajeze de pe 16 metri şi s-a decis chiar cînd Eto'o adulmecase prada şi i-a pus contră, mingea sărind în poarta goală! Un "tontogol", venit după ce Schalke dominase, iar Draxler şi Szalai rataseră marile ocazii ale unei prime reprize în care Chelsea a avut posesie 63%.

Tot Draxler l-a remarcat pe Cech după pauză şi imediat Eto'o a lovit pe contraatacul dirijat strălucitor de Willian. 2-0 şi "minerii" au cedat. Oscar a punctat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Iar tabela a fost închisă de două rezerve, Lampard cu assistul şi Demba Ba cu voleul din cădere. Chelsea e ca şi calificată.

9-4 a fost raportul şuturilor cadrate (10-7 şuturi la poartă) pentru Chelsea, care a avut posesie 56%

3-0 este cea mai netă victorie reuşită pe teren propriu de Chelsea împotriva unei echipe din Germania

"Am tremurat zece minute, dar primul gol ne-a descătuşat. Am început să jucăm, controlînd meciul" (John Terry, căpitan Chelsea)

CHELSEA - SCHALKE 3-0
(Eto'o 31, 54, Demba Ba 83)

CHELSEA: Cech - Ivanovici, G. Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Obi Mikel, Oscar (81 Lampard) - Willian, Eto'o (77 Demba Ba), Schurrle (78 De Bruyne). Antrenor: J. Mourinho

SCHALKE: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Jones, Neustadter - Draxler (62 Clemens), K.P. Boateng (76 Kolasinac), Fuchs (67 Meyer) - Szalai. Antrenor: J. Keller
A arbitrat Svein Oddvar Moen (Norvegia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează