INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA 3-0

VIDEO + FOTO Courtois, ținta caterincilor pe net după ce Messi i-a dat două goluri printre picioare » Cele mai bune meme-uri + reacția savuroasă a lui Rio Ferdinand :D

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 10:06

Barcelona s-a impus categoric în fața lui Chelsea, 3-0, și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League.  

Portarul londonezilor, Thibaut Courtois a fost ghinionistul serii. Belgianul a încasat două goluri de la Leo Messi, ambele în urma unor șuturi pe jos, printre picioare. După meci, goalkeeper-ul celor de la Chelsea a fost ținta glumelor pe internet.

Vezi în galeria foto AICI cele mai tari meme-uri cu portarul lui Chelsea

Fanii au râs de Courtois, spunând că acesta ar putea apăra cu o rochie în sezonul viitor, care să-i acopere spațiul dintre picioare, sau cu o plasă, l-au comparat cu turnul Eiffel și au făcut o listă cu lucruri care i-ar putea trece printre picioare portarului. :)

 

 

Aflat în tribune pe Camp Nou, pentru a analiza meciul cu Frank Lampard și Gary Lineker, Rio Ferdinand a avut o reacție savuroasă la golul doi al lui Leo Messi: "Wow, e prea mult!".

 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Citește și: Messi suprarealist! Cele mai frumoase cuvinte după show-ul din Ligă cu Chelsea: “E o binecuvântare pentru noi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
137729076992236
Conache Pavel  •  16 Martie 2018, 06:10

Are picioarele "rare" atata tot.

utaaradan
utaaradan  •  15 Martie 2018, 18:47

in copilarie, la asemenea goluri le spuneam zadie.

magic4ever
magic4ever  •  15 Martie 2018, 11:33
Postat de lapusneanul pe 15 Martie 2018, 11:20

cand eram copil jucam fotbal cu prietenii, dupa ce portarul primea gol printre picioare ziceam ca se pun doua goluri, asa ca barcelona a castigat cu 5-0 , nu cu 3-0 :)

A fost foarte slab Courtois aseara...avem o parere mai buna despre el...sa iei 2 goluri de cascadorii rasului, mai ales primul...si-a ingropat echipa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează