INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURI

VIDEO + FOTO DEZASTRU pentru Barcelona! Umilință pe terenul lui Juventus: ce se mai poate întâmpla în retur?

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 17:34

Juventus a învins-o clar pe Barcelona, scor 3-0, în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor, și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

După doar șapte minute, Paulo Dybala a deschis scorul pentru torinezi. Argentinianul a primit o minge de la Cuadraro și a șutat superb, din unghi, învingându-l elegant pe Ter Stegen.

Avantajul italienilor a fost majorat tot de Dybala, în minutul 22, care a marct cu un șut de toată frumusețe de la marginea careului, execuție la care portarul Barcelonei a fost spectator.

În urma unui corner, Chiellini a dus scorul la 3-0, în minutul 55, înălțându-se peste apărarea Barcelonei și înscriind plasat, cu capul, acesta fiind și scorul final al partidei.

Catalanii se văd din nou puși în postura de a reveni de la un scor defavorabil, așa cum s-a întâmplat cu PSG, în optimi, când Barcelona a întors incredibil scorul , după 0-4 în tur.

Meciul retur va avea loc pe 19 aprilie.

FINAL » Juventus - Barcelona 3-0
Au marcat: Dybala '7, '22, Chiellini '55
Click AICI pentru liveTEXT 
VIDEO

Echipele de start:

Juventus: Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanici (89. Barzagli) - Cuadrado (73. Lemina), Dybala (81. Rincon), Mandzukici - Higuain
Rezerve: Neto, Asamoah, Barzagli, Lemina, Lichtsteiner, Marchisio, Rincon
Antrenor: Massimiliano Allegri

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Mathieu (46. A. Gomes) - Rakitici, Mascherano, Iniesta - Messi, L. Suarez, Neymar
Rezerve: Cillessen, Alba, Alena, Digne, A. Gomes, Paco Alcacer, D. Suarez
Antrenor: Luis Enrique

 
 

Celălalt sfert care trebuia să se dispute azi, dintre  Borussia Dortmund și Monaco, a fost amânat pentru miercuri, din cauza unei explozii ce a avut loc în preajma autocarului Borussiei.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (68)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Aprilie 2017, 23:25

Messi le pune mingi pe tava lui Iniesta, Suarez si Umtiti, dar fara efect pe tabela. Diferenta s-a facut la finalizare. Dybala a avut doua mingi utile si le-a transformat in gol, evident, fara a-l avea pe Buffon in fata, ci pe mult mai naucul Ter Stegen. In schimb, Iniesta si Suarez au ajuns singuri cu Buffon, in urma paselor lui Messi, si au ratat.

mishu_74
mishu_74  •  12 Aprilie 2017, 17:04

Autorul articolului, pardon, articolul nu are autor...deci ma rog, calculatorul care a scris articolul nu cred ca s-a uitat la meci. altfel ar fi vazut ca Ter Stegen s-a aruncat dupa mingea sutata de Dybala, la golul doi, a reusit chiar sa o devieze dar nu a fost de-ajuns. Un aparator ii bloca putin si campul vizual, cred ca daca ar fi vazut clar sutul lui Dybala ar fi reusit sa-l pareze....dar nah, e mult mai scenaristic sa zici ca a ramas spectator decat sa spui exact cum s-a intamplat.

neaga1900
neaga1900  •  12 Aprilie 2017, 13:24

Nu te supara: nici catalanii din Catalunia spun, ca a fost penalty! De ce insisti atat?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează