INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 3-2

VIDEO&FOTO Extaz în iarbă » În culmea fericirii, după Real - Man. City 3-2, Mourinho a sărbătorit ca un jucător

Jose Mourinho, 49 de ani. El este +4   FOTO
Jose Mourinho, 49 de ani. El este "UNICUL" // Foto: AP/Agerpres

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 21:53

În ultima clipă a învins Madridul, iar antrenorul său a plonjat pe gazon la fel ca Ronaldo. O bucurie similară celei din 2006, cînd antrena la Chelsea.

Ultimele zile, după eşecul de la Sevilla din campionat (0-1), fuseseră înfiorătoare pentru Mourinho. Tensiune, nervi, cuvinte dure - "N-am echipă, băieţii mei nu au mintea la fotbal" -, ceartă cu propriii jucători în vestiar, pedepse - vicecăpitanul Sergio Ramos a fost rezervă marţi seară, la fel ca Ozil, Modrici şi Benzema!

Şi, dintr-o dată, golul lui Ronaldo. După 0-1 şi 1-2 cu Man. City, 3-2 Cristiano în ultimul minut. CR7 plonjează pe gazon paralel cu peluza. În timp ce Mourinho, antrenorul său, sprintează cîţiva metri şi îi imită gestul, aruncîndu-se în genunchi. Pe teren! Afirmînd apoi: "Mi-am regăsit echipa. Compactă, solidară, implicată. Şi învingătoare. Iată ADN-ul Realului!".

Pe 31 octombrie 2006, cînd era manager la Chelsea, iar Drogba a egalat la Barcelona (2-2) în ultimele secunde, Jose a celebrat la fel ca acum. În genunchi. Numai că în afara terenului.

"Psihopatul a celebrat ca un fotbalist. Aşa compensează frustrarea că a fost o «petardă» de jucător" (Alfons Godall, fost preşedinte la Barcelona)

205 milioane de euro a ţinut Mourinho pe bancă la startul meciului cu City: Ramos, Kaka, Benzema, Ozil, Coentrao şi Modrici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alpineunulrestulsuntcopii
alpineunulrestulsuntcopii  •  20 Septembrie 2012, 16:29

ba e superb cum se arunca asta pe iarba. daca nu stii sa te bucuri la ce sa mai castigi. si asta nu e bucurie in genu lu sumudica. mourinho se bucura intr-un mod sportiv. e de generic gestul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează