INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // VIDEO + FOTO Fază de cascadorii râsului în AS Roma - Liverpool » Cel mai dureros autogol din Liga Campionilor!

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 22:01

James Milner (32 de ani) și-a făcut apariția pe tabela de marcaj de pe Stadio Olimpico fără voia sa, fiind autorul unui autogol amuzant în minutul 15 a meciului AS Roma - Liverpool.

Stephan El Shaarawy a fost la căpătul unei centrări venite de la Florenzi și a retrimis mingea periculos în fața porții lui Karius. Virgil van Dijk, fundașul de 78 de milioane de euro, a încercat să degajeze mingea, dar s-a lovit de un obstacol neașteptat: James Milner.

Degajarea, una foarte puternică, a zguduit serios capul fostului jucător al lui Manchester City înainte să intre în poartă.

Vezi și: FOTO Roma crede în miracole » Mesajele apărute în vestiar: "Improbabil înseamnă că putem reuși!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  02 Mai 2018, 22:48

Sunteti in EROARE!Nepriceputi! Cascadorii rasului :atunci cand cineva o ,,face " de prost ce e si nu lovit din greseala de o minge!Voi sunteti de cascadorii.......,mi-e si sila!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close