INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SFERTURILE DE FINALĂ

VIDEO + FOTO Se știu toate cele 4 echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor » Calificarea de la Real - Atletico s-a jucat în ultimele minute

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 00:06

Real Madrid și Juventus s-au calificat și ele în semifinalele UEFA Champions League, acolo unde erau așteptate de Bayern Munchen și FC Barcelona.

"Galacticii" au controlat fără nici o problemă meciul retur Atletico Madrid și au reușit să puncteze în ultimele minute prin Chicharito.

Acesta a fost servit excelent de Cristiano Ronaldo și a înscris în poarta goală. Atletico juca din minutul 74 în 10 oameni după ce Arda Turan a fost eliminat. Scorul general al acestei "duble" a fost 1-0.

În celălalt meci Juventus a reușit să țină de rezultat și a terminat la egalitate cu Monaco, scorul final fiind 0-0.

Francezii au controlat partida, au avut și cîteva ocazii, însă campioana Italiei a scăpat de fiecare dată cu fața curată. Scorul general al acestei "duble" a fost 0-1.

Primele două calificate sînt Barcelona și Bayern Munchen. Catalanii s-au impus în fața lui PSG, scor 5-1 la general, iar nemții au lăsat-o acasă pe FC Porto după 7-4 la general.

Tragerea la sorti a semifinalelor va avea loc pe 24 aprilie, la Nyon, in timp ce meciurile din penultimul act sînt programate pe 5/6 şi 12/13 mai.

Finala UEFA Champions League 2015 va avea loc pe Olympiastadion din Berlin, pe 6 iunie.

LIVETEXT

Real Madrid  REAL MADRID - Atl. Madrid ATLETICO 1-0  (Chicharito 88)
*Arda Turan eliminat în minutul 76

VIDEO FAZELE

VEZI LIVETEXT PARTIDA

Real Madrid: Casillas - Varane, Pepe, Ramos - Coentrao, Kroos, Isco, James Rodriguez, Carvajal - Ronaldo, Chicharito

Atletico: Oblak - Godín, Gámez, Juanfran, Miranda, Tiago, Koke, Griezmann, Arda, Saúl Ñíguez, Mandžukić

MonacoMONACO - JuventusJUVENTUS 0-0

VEZI LIVETEXT PARTIDA

VEZI VIDEO FAZELE

Monaco: Subasic, Fabinho, Raggi, Abdennour, Kurzawa, Kondogbia, Toulalan, Silva, Moutinho, Carrasco, Martial

Juventus: Buffon; Bazagli, Bonnucci, Chielini; Litchsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra; Tévez, Morata

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (63)
zidane92
zidane92  •  23 Aprilie 2015, 12:26

Mai are rost sa spun ca Real Madrid e LA MEJOR EQUIPO DEL MUNDO :))))))))))))))))))) A trecut sansa voastra, LA UNDECIMA VINE IN MAI!!!!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Aprilie 2015, 11:52

Ce diferenta intre sferturile Barcei si Bayernului si saracia de goluri si exprimare din sferturile Realului si Juventusului! Oricum, Real merita sa se califice, pentru ca incercat sa joace fotbal, spre deosebire de Atletico. Nu inteleg de ce Simeone nu a mizat deloc pe Torres, un atacant mult mai fasnet, care a si marcat contra Realului in acest sezon. Mandzukici si Griezman au fost ca si inexistenti. Nu poti spera sa te califici aducandu-ti deliberat adversarul peste tine, in permanenta, mai ales cand ai in fata un adversar cu calitate ofensiva, precum Realul. Mi-a placut James, un mijlocas din stirpea lui Ozil, care mangaie frumos mingea. Visca Barca!

rokko
rokko  •  23 Aprilie 2015, 09:42
Postat de unico_biancorossi pe 22 Aprilie 2015, 23:43

juventus n-are ce cauta in careul de asi al europei, in fata unora precum chelsea, united, psg, city, atleti sau porto.

juventus ajunge in finala, indiferent cu cine joaca . Poti miza la pariuri, daca joci!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează