INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BARCELONA 1-1

VIDEO Golosseum » Florenzi a reușit o execuție antologică de la 55 de metri și a blocat campioana Europei

Florenzi a intrat în istoria Romei cu fabuloasa reușită din minutul 31  // Foto: Guliver/GettyImages
Florenzi a intrat în istoria Romei cu fabuloasa reușită din minutul 31 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 00:00

Ter Stegen a fost surprins cu un lob de la centru. ”Un gol extraordinar, dar întîmplător. E vina mea, eu i-am cerut portarului să joace avansat”, a declarat antrenorul Luis Enrique.

Degeaba a avut Barca 69% posesie pe Olimpico. În zadar a amenințat Messi poarta Romei, opt șuturi și o bară, la meciul 100 în Ligă. Golul lui Suarez n-a fost de ajuns pentru ca Barca să bată. Florenzi a reușit execuția etapei, semnînd remiza gialorossilor (1-1), cu un lob de la 55 de metri!

VIDEO: Vezi AICI reușita!

Ter Stegen a fost surprins ieșit din poartă și nu a putut decît să admire magia fundașului dreapta italian. "Mi-am încercat norocul, în cel mai rău caz nu aș fi nimerit ținta. Dar a intrat în plasă și îi dedic reușita bunicii mele", a mărturisit Alessandro. "Un gol istoric", l-a lăudat admirativ Totti, iar De Rossi l-a completat: "Va ajunge o extremă de clasă mondială".

Doar Luis Enrique, antrenorul Barcei, a strîmbat din nas: "Gol extraordinar, dar întîmplător. E vina mea, eu i-am cerut portarului să joace avansat".

"A fost greu, însă am șutat din instinct. O nebunie și puțină inimă mi-au permis acest gol frumos. Era singura soluție, pentru că Dzeko era marcat"
Alessandro Florenzi, fundaș AS Roma

2 goluria încasat Ter Stegen cu execuții de la mare distanță. Primul la Bilbao, de la San Jose, în turul Supercupei Spaniei (0-4)

schita florenzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează