INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - PSG 0-3

VIDEO Liga inaccesibilă » A două înfrîngere dureroasă pentru Lucescu, 0-3 cu PSG. Șahtior nu rezistă în elita Champions

Articol de , - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

Parizienii au forțat exact cît au avut nevoie, marcînd de trei ori din 5 șuturi pe poartă. În timp ce brazilienii lui Luce s-au întrecut în ratări. Șahtior nu poate juca în primăvara Ligii. Șansa ei? Locul 3 și continuă în Europa League

Era agitat Lucescu încă de la conferință. Nu scăpa de gîndul că arbitrii sînt mereu cu ochii pe el, gata să-l mai ciupească un pic. "Nu vreau să repet, dar de fiecare dată cînd jucăm cu echipe mari sîntem subestimați, nerespectați, iar regulamentele sînt încălcate. Vreau arbitraj corect, neutru, aștept să fim tratați la fel ca aceste cluburi importante".

Click aici pentru VIDEO!

399 de minuteare Șahtior fără gol în Ligă (fără preliminarii), de la 1-1 cu Porto pe 10 decembrie 2014

"PSG e mai tare ca Real"

Antrenorul lui Șahtior știa însă că, dincolo de nemulțumirire sale, nu mai are acum o trupă care să poată rezista Parisului. PSG e din altă clasă. "E chiar mai tare ca Real, ca inteligență în joc", avertiza Luce. Și, spre deosebire de prima jumătate de oră de la Madrid, cînd ucrainenii au fost egalii albilor, multinaționala pariziană le-a ascuns mingea încă din start. Tehnic, fizic, tactic a fost mult deasupra lor. N-ai cum să te lupți cu Ibrahimovici, Di Maria și Cavani!

Fotbal total

Oaspeții, cu un singur francez pe teren (Matuidi), au atacat în valuri și au deschis rapid scorul, după o fază de fotbal total. Fundașul stînga Maxwell a centrat în careu și fundașul dreapta Aurier, debutant în grupele Ligii, a finalizat cu o lovitură de cap prea puternică pentru Piatov. 0-1 (7). Putea fi 0-2 zece minute mai tîrziu, dar Ibra nu se aștepta la altă gafă marca Piatov. Scorul s-a modificat totuși. Plecat din ofsaid, Cavani i-a pasat lui Maxwell în fața porții. Srna s-a opus. La cornerul ce a urmat, gol David Luiz, cu genunchiul după devierea lui Aurier: 0-2 (23).

5 șuturi cadrate(10 în total la poartă) a avut PSG și a înscris 3 goluri; Șahtior a tras de 18 ori, 3 mingi cadrate și nici un gol

Cinci ocazii la o fază!

Lucescu privea dezolat de pe margine. Di Maria a scăpat singur cu Piatov, a încercat o "scăriță", care nu i-a ieșit. De-abia apoi, în plină dominare a oaspeților, a tras Șahtior prima oară pe poartă. Teleghidat, direct în mănușile lui Trapp. Era minutul 36.

Atunci s-au trezit "minerii". Și au avut cea mai mare ocazie a meciului. O triplă, cvadruplă, cvintuplă șansă! Alex Teixeira a driblat cu ușurință 4 rivali, pătrunzînd ca pe plajă în careul mic. Șut, blocat. Gladki a fost o clipă cu toată poarta înainte. Alt blocaj. Srna, și el, bombă în spatele unui adversar. A apărut Kucer, jucătorii lui PSG se transformaseră în hocheiști și parau totul. Nici Malișev n-a scăpat de un paravan uman. Și, în fine, același Kucer. Peste!

Doar pe Malmo o poate bate

Aceasta a fost repriza în care s-a jucat meciul. Totul era decis. După pauză, Șahtior a insistat, a alternat jocul, a căutat o fisură în apărarea pariziană, și-a creat cîteva ocazii foarte bune, Teixeira a lovit și bara transversală. Dar părea că e un purice care se izbește de picioarele unui elefant. Oricît s-ar chinui, nu reușește decît să facă elefantul să zîmbească. Dacă s-ar fi supărat, l-ar fi călcat. Și i-a mai dat un gol în final, Srna deviind în plasă balonul lui Ibra (90).

0-4 cu Real, 0-3 cu PSG. Două înfrîngeri dureroase, dar așteptate cumva de Lucescu. Singura cu care se luptă Șahtior e Malmo. O bate de două ori, în dubla din 21 octombrie - 3 noiembrie, și continuă în "16"-imile Europa League. Poate Luce o mai cîștigă o dată.

ȘAHTIOR - PSG 0-3

(Aurier 7, David Luiz 23, Srna 90 autogol)

ȘAHTIOR: Piatov - Srna, Kucer, Rakițki, Șevciuk - Fred, Malișev - Marlos (71 Kovalenko), Alex Teixeira, Taison (71 Bernard) - Gladki (85 Dentinho). Antr. M. Lucescu

PSG: Trapp - Aurier, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Di Maria (82 Pastore), Ibrahimovici (90Ă2 Lavezzi), Cavani (80 Lucas). Antr. L. Blanc
A arbitrat Deniz Aytekin (Germania)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
444001919101397
Florean Andrei  •  01 Octombrie 2015, 14:55

Lucescu, decât să tot dea vina pe arbitri, mai bine iese la pensie !

trake
trake  •  01 Octombrie 2015, 10:51

***. La toate meciurile acuzi arbitrii. Joaca fotbal. Cea mai buna aparare este atacul. Pe asta mizezi dupa meciuri. Sari la gatul arbitrilor ca sa nu se ia cineva de tine. Nu doar in meciurile cu echipe mari esti "dezavantajat". Si in campionat arunci cu mucii in arbitri. RUSINOS. Nu esti un mare antrenor. Esti la fel ca marea majoritate, doar ca esti cu o gura in plus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1636051316609667
Tatar Domnica  •  01 Octombrie 2015, 10:32

Nu sunt fan Șahtior,mai puțin ...Lucescu dar m-am convins ca e jaf la drumul mare pentru echipele...ingrate în UEFA:la golul doi ,premergător corner-ului, a fost un ofsaid de s-ar fi văzut și de pe ...Marte(dacă ar fi locuit!) însă tâlharul în,,negru,,-mai nou arbitrii sunt echipați precum...papagalii-avea orbul...șefilor care îi coordonează!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close