INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - AJAX 2-2

VIDEO Mancini a sărit la gîtul arbitrilor danezi, care au scos-o pe City din Ligă: ”Sînteţi ridicoli!” :X

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 20:46

Managerul ”cetăţenilor” le-a reproşat furios "centralului" Rasmussen şi asistentului golul anulat greşit lui Aguero şi penalty-ul refuzat lui Balotelli în finalul meciului cu Ajax (2-2)


Avea dreptate Mancini: Manchester City nu e pregătită să cîştige Liga. Managerul italian nu-şi imagina că "cetăţenii" nu vor reuşi să treacă însă de grupe. A doua oară la rînd! Elevii săi i-au rămas iar datori cu o calificare, dar marii "datori" pentru egalul cu Ajax (2-2) sînt arbitrii danezi. Pe care "Madcini", cum l-a poreclit tabloidul The Sun, i-a atacat verbal furios la finalul meciului.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"Sînteţi ridicoli şi nu aveţi ce căuta în Ligă!", s-a revoltat Mancini. Care a explicat: "Centralul şi asistenţii lui au fost groaznic de slabi. I-am zis lui Rasmussen că golul lui Aguero era valabil şi l-am felicitat. Faultul în careu asupra lui Balotelli nu l-am văzut, însă jucătorii mi-au spus că a fost penalty clar. În această competiţie trebuie să fie doar arbitri de calitate. Deşi am comis şi noi destule erori, puteam rămîne în cursă pentru «optimi» dacă nu eram dezavantajaţi evident".

Ce îi reproşează tehnicianul italian? La 2-2, asistentul a ridicat steagul aiurea, semnalizînd un ofsaid la Kolarov şi anulînd golul din minutul 88 realizat de Aguero. Apoi, chiar în ultimele clipe ale prelungirilor, nu i-a acordat un 11 metri lui Balotelli, fluierînd imediat finalul! Chiar dacă şi italianul se agaţă de tricoul lui Van Rhijn, s-ar fi impus un penalty, din care City putea învinge.

"Arbitrul şi unul dintre asistenţii săi au fost cu adevărat penibili. Meritam să cîştigăm, dar n-am avut prea mult noroc. Aventura în Ligă se termină aici"
Roberto Mancini, manager Man. City

2 puncte are "lanterna" Man. City după 4 etape. Sezonul trecut a terminat pe locul 3, ratînd cu 10 puncte calificarea în "optimile" Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tchumatu
tchumatu  •  17 Noiembrie 2012, 19:16

Ridicol e cate unul care isi da cu parerea, fiind total pe langa ce se intampla la echipa aia, si tragandu-si informatiile de pe gesepepunctro

flo_ax
flo_ax  •  08 Noiembrie 2012, 01:22

La Balotelli, a fost o tinere reciproca. E drept ca fundasul a tinut mai evident, a si tras de Mario... dar pe reluare se vede cum Mario e primul care pune mana in pieptul fundasului lui Ajax si nu e doar o atingere inerta. Chiar s-a sprijinit, apoi "lancierul" a inceput si el sa traga. Dar ofside n-a fost. Pana una alta, stie toata lumea cine e ridicol cand vine vorba de City. Doar din executiile individuale ale unor jucatori mult prea buni si a unui noroc indecent s-a "hranit" acest antrenor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează