INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BEȘIKTAȘ - BENFICA 3-3

VIDEO Meciul serii din Champions League s-a disputat la Istanbul » 4 faze geniale din Beșiktaș - Benfica » Gol din foarfecă, rabona marca Quaresma + reușită după o fază în care mingea a lovit de 3 ori bara

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 10:16

Partida de aseară din Champions League dintre Beșiktaș și Benfica a fost printre cele mai spectaculoase din acest sezon al cupelor europene.

VIDEO

Lusitanii au condus cu 3-0 după doar 31 de minute, însă în ultima jumătate de oră au fost egalați. Nu doar scorul, dar și golurile sau pasele din acest meci au fost fantastice.

Prima reușită fantastică a venit în minutul 25. Semedo a marcat pentru 2-0 cu un șut fantastic de la marginea careului, care a lovit și bara transversală.

Peste doar 6 minute s-a făcut 3-0 la capătul unei faze la care mingea a lovit de 3 ori bara, iar Fejsa s-a aflat la locul potrivit și a reușit să împingă mingea în plasă.

După spectacolul făcut de Benfica a venit rândul turcilor să iasă la rampă cu alte două faze minunate. Golul sezonului în Champions League a fost înscris de Tosun, în minutul 58.

A reluat o centrare a lui Beck cu un procedeu deosebit. A înscris cu o foarfecă laterală din interiorul careului. Golul de 3-3 a fost marcat de Aboubakar în minutul 89. Acesta a punctat după o "rabona" minunată reușită de Quaresma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează