INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - ARSENAL 4-0

VIDEO Milan i-a terminat pe ”tunarii” lui Arsene Wenger încă din prima manşă » Arsenic

Robinho înscrie cu capul primul dintre cele două goluri ale sale. Nici o șansă pentru portarul Szczesny.
Foto: Reuters
Robinho înscrie cu capul primul dintre cele două goluri ale sale. Nici o șansă pentru portarul Szczesny. Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 23:47

Din 2007, de la finala cu Liverpool (2-1), Milan n-a mai reuşit să treacă de englezi în "optimile" Ligii. Trei tentative, contra lui Arsenal (2008), Manchester United (2010) şi Tottenham (2011), tot atîtea deziluzii. Aseară a demarat-o pe-a patra, iarăşi cu Arsenal. Iar după primele 90 de minute, adjudecate de rossoneri cu 4-0, sînt şanse bune ca blestemul să se spulbere.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Jucătorii lui Massimiliano Allegri au pornit şovăitor, dar s-au scuturat repede de emoţii cînd au priceput că "tunarii" nu se află într-o zi de graţie. Şi-au lovit letal. Mai întîi Kevin Prince Boateng, cu un voleu de generic TV: 1-0. Apoi Robinho, care a finalizat cu o lovitură de cap cursa de 30 de metri a lui Ibrahimovici pe flancul stîng. Şi aşa s-a intrat la pauză.

Reacţia Arsenalului? Managerul Arsene Wenger s-a gîndit că singurul care i-ar putea trezi pe puştii săi la reluare e "veteranul" Thierry Henry. Şi l-a aruncat în luptă. Degeaba. La ultimul său meci înaintea întoarcerii la New York Red Bulls, francezul n-a avut nici el argumentele potrivite. Milan şi-a continuat marşul şi-n teren, şi pe tabelă. Iarăşi Robinho, 3-0. Scor final? Nu, pentru că Ibrahimovici a făcut rost de-un penalty pe care tot el l-a transformat: 4-0.  

5 şuturi, dintr-un total de 16, au expediat milanezii pe spaţiul porţii engleze. Patru au fost goluri

MILAN - ARSENAL 4-0
(K.P. Boateng 15, Robinho 38, 49, Ibrahimovici 79 penalty)
MILAN: Abbiati - Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini - Seedorf (12 Emanuelson), Van Bommel, K.P. Boateng (70 Ambrosini) - Nocerino - Ibrahimovici, Robinho (84 Pato). Antr. M. Allegri
ARSENAL: Szczesny - Sagna, Koscielny (44 Djourou), Vermaelen, Gibbs (66 Chamberlain) - Walcott (46 Henry), Song, Ramsey, Rosicky, Arteta - Van Persie. Antr. A. Wenger
A arbitrat Viktor Kassai (Ungaria)
Returul e programat pe 6 martie.

Incidente în oraş
Aproximativ 200 de ultraşi ai Arsenalului s-au războit ieri în Piaţa Domului cu poliţia milaneză. La vederea unui mic grup de fani rossonerro, englezii au început să arunce în direcţia lor cu sticle şi cu cutii de bere, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine. Bilanţul incidentelor: un rănit şi un arestat, amîndoi din tabăra "tunarilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
acmilanro.com
acmilanro.com  •  17 Februarie 2012, 18:50

Intra pe acmilanro.com AC Milan Romania

b0gdan_88
b0gdan_88  •  16 Februarie 2012, 11:18

BRAVO AC MILAN !!! Finala Barca-Milan ;)

seedorf
seedorf  •  16 Februarie 2012, 10:12

MILAN! MILAN! MILAN!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează