INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŢSKA MOSCOVA - BAYERN 0-1

VIDEO MiniBayern » Un gol, din penalty, şi restul chin pentru echipa lui Pep Guardiola la Moscova

Articol de - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 22:17

Bavarezii au deschis scorul prin Muller, după care n-au mai găsit plasa porţii adverse. ŢSKA putea egala, dar Eremenko a nimerit ”transversala”


Victorioasă şi sezonul trecut în duelurile cu ŢSKA, 3-0 şi 3-1, Bayern a început la Moscova ca acasă. Ţintuindu-şi adversarul în propria jumătate. Ruşii au acceptat dominarea ca pe un lucru implacabil, numai că atunci cînd au avut ocazia le-au arătat nemţilor că acel 1-5 încasat la Roma, în prima rundă, a fost un accident.

Click aici pentru VIDEO!

Iar după ce oaspeţii au deschis scorul, Muller dintr-un penalty obţinut de Gotze (22), ŢSKA a lăsat respectul la o parte. Neuer i-a refuzat egalarea lui Musa (37), iar "transversala" l-a salvat la şutul lui Eremenko (41). Putea fi, în schimb, 0-2, dacă Lewandowski şi Gotze erau mai precişi în faţa porţii lui Akinfeev, amîndoi în aceeaşi fază (45).

Tabloul nu s-a schimbat nici la reluare. Acelaşi Bayern dominator, aceeaşi ŢSKA gata să profite de somnul dulce al fundaşilor adverşi. Dar nu s-a mai punctat decît la ocazii: Musa, în dreptul ruşilor, Muller, Shaqiri şi Pizarro de partea cealaltă. Şi nemţii mai trec un hop, în acelaşi stil minimalist în care cîştigaseră norocos şi cu Man. City.


73 la sută a avut Bayern posesie în meciul de la Moscova. Raportul şuturilor cadrate i-a fost de asemenea favorabil: 8-4

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează