INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

VIDEO Mitrea și Iheanacho, protagoniștii unui moment amuzant la City - Steaua » Fundașul stelist a uimit cu intervenția sa promptă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 12:57

Iheanacho le-a dat emoții celor de la City, dar și steliștilor aflați pe teren, când s-a prăbușit pe gazon, în minutul 74 al meciului dintre Manchester City și Steaua.

Atacantul de 19 ani al "cetățenilor" a căzut pe teren fără să fi fost atins de un adversar, iar accidentarea sa a părut destul de gravă pentru cei aflați în preajma sa.

Vezi AICI video cu momentul accidentării lui Iheanacho

În momentul în care l-a văzut prăbușit pe gazon, Bogdan Mitrea s-a grăbit să-l ajute să nu-și înghită limba, deși nigerianul avea doar probleme musculare. Iheanacho i-a semnalat fundașului stelist că nu este nevoie de o astfel de intervenție, iar apoi a fost preluat de staff-ul medical al celor de la City.

De altfel, tânărul atacant a fost schimbat în minutul 76 cu Fernandinho.

Manchester City s-a impus și meciul retur cu Steaua, scor 1-0 și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor cu scorul general de 6-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  25 August 2016, 20:22

Eh, a rut sa vada daca are toti dintii in gura ....sau cine stie ...un sarut original ca sa-si revina ...oricum e de apreciat rapiditatea cu care a intervenit....Ekeng inca ai bantuie pe toti la noi...

gannicus2014
gannicus2014  •  25 August 2016, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  25 August 2016, 15:47
Postat de robertino2 pe 25 August 2016, 15:13

L-a smucit de cap si a vrut sa-i bage degetele pe gat. Noroc ca a reactionat pacientul. Asta cu inghititul limbii e un mit, foarte foarte foarte rar se intampla asa ceva. E justificarea suprema a fotbalistilor care habar nu au ce e ala primul ajutor, au vazut si ei la tv ceva de genul asta. Ekeng avea infarct, au tras toti fotbalistii de el. Iar la infarct, pacientul nu se misca, nu i se baga mainile pe gat.

Da, inghititul limbii se intimpla destul de rar...dar se intimpla. Si, de regula, se intimpla in urma unor lovituri la cap, sau a unor cazaturi, urmate de lovirea la cap....nu stiu daca ai vazut vreodata un asemenea caz...eu, din pacate am vazut...primul lucru care il faci, i bagi degete in gura..nu pe git, si i scoti limba. Asta te invata toti....de regula, cei ce-si inghit limba nu sutn inconstienti, din contra, f agitati, ceea ce sporeste dificultatea interventiei....asa ca hai sa nu ne mai dam mari. Doar cind esti acolo, linga un om care are probleme reale, vei vedea cum reactionezi. Instinctul iti va spune sa faci CEVA, pt ca e clar ca esti speriat. ...asa, dintr-un scaun de birou, e f usor sa comentezi.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează