INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - JUVENTUS 2-2

VIDEO Oscar de Oscar » Brazilianul a marcat o dublă cu Juventus. A doua reuşită a fost de excepţie

Pirlo e deja departe. Nu poate decît admira execuţia măiastră a lui Oscar (în albastru) // Foto: Reuters
Pirlo e deja departe. Nu poate decît admira execuţia măiastră a lui Oscar (în albastru) // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 01:24

A doua reuşită a brazilianului lui Chelsea, de 2-0, a fost o splendoare în iarbă. Dar cîştigătoarea Ligii a fost egalată în final de Juve.

Un avertisment înaintea meciului de aseară. " Chelsea nu se mai poate ascunde. A fost cea mai norocoasă echipă din istorie cînd a cucerit Champions League sezonul trecut. Nu mai poate păcăli fotbalul". A fost mesajul unui britanic, scoţianul Graeme Souness, de trei ori cîştigător al Cupei Campionilor cu Liverpool.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Iar albaştrii chiar au jucat aseară şi au avut 2-0 în două minute (31-33). Oscar, alt brazilian-minune, cumpărat cu 30 de milioane în vară de la Internacional, a deschis scorul cu ajutorul devierii lui Bonucci. Apoi, s-a desprins cu călcîiul de doi rivali, Pirlo şi Bonucci, şutînd din întoarcere, de la 20 de metri, direct în vinclu. Cum o făcea Del Piero în vremurile bune la Juve.

La 2-0 însă, bianconerii au reacţionat prompt, gol Vidal într-un picior (era lovit la glezna stîngă). Iar la 2-1, după pauză, arbitrul Proenca i-a refuzat un penalty clar lui Chelsea la faultul lui Barzagli asupra lui Hazard. Şi nu a fost 3-1 nici la ratarea lui Mata, ci 2-2, la Quagliarella (80), intrat pe teren de 5 minute. Putea fi chiar 2-3, acelaşi Quagliarella ţintind bara.

100 la sută a fost procentajul de reuşită al lui Oscar aseară: două şuturi, două goluri

BATE la Lille
BATE Borisov s-a făcut mare. Dacă la precedentele două participări în Ligă n-a sărbătorit nici o victorie (5 remize, 7 eşecuri), aseară a spart gheaţa: 3-1 la Lille. Propulsată de fostul mijlocaş al Arsenalului şi al Barcelonei, Alexander Hleb, campioana Belarusului s-a impus în stil de mare echipă. Pe dominarea francezilor, 11-4 raportul şuturilor la poartă, BATE a lovit cu sînge rece şi la pauză avea deja 3-0 pe tabelă. Lille şi-a reluat asaltul în partea a doua, dar mai mult de-un gol nu i-a ieşit. (Aurelian Botezatu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
angelino
angelino  •  20 Septembrie 2012, 16:05

sa ti dau ba ziaristule multa ... stergi comentariile care te critica ! om de nimic ce esti..

vladutz13
vladutz13  •  20 Septembrie 2012, 10:15
Postat de sek.91 pe 20 Septembrie 2012, 09:32

Cel mai interesant la executia sa e ca s-a uitat doar la minge. Genial sut,genial.

Nu era si mai si daca se uita doar la poarta?

sek.91
sek.91  •  20 Septembrie 2012, 09:32

Cel mai interesant la executia sa e ca s-a uitat doar la minge. Genial sut,genial.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează