INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG

VIDEO Penalty controversat în Barca - PSG! A procedat corect Aytekin?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 23:04

FC Barcelona a marcat de trei ori în 50 de minute din returul cu PSG de pe Camp Nou.

VEZI VIDEO

A treia reușită a catalanilor, care a purtat semnătura lui Messi, a venit dintr-un penalty controversat dictat de neamțul Deniz Aytekin.

Thomas Meunier s-a împiedicat în gazon și s-a prăvălit în careu, iar Neymar s-a lovit de capul acestuia și a căzut în suprafața de pedeapsă. 

Deși inițial a arătat aut de poartă, arbitrul de origine turcă a arătat punctul cu var după ce s-a consultat și cu adiționalul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  09 Martie 2017, 15:56

Sunt un ,,consumator'' de fotbal care considera ( la imperfect, modul indicativ) ca echipierii Barcelonei sunt mai putin dispusi sa pacaleasca arbitrul, atat cat sa obtina un penalty care nu se ,,exista''. I-am considerat fair-play dupa infrangerea cu 0-4 , din urma cu 2 saptamani la Paris, cand si-au digerat esecul cu sportivitate. Aseara insa, penaltiul acordat ptr. 5-1 n-ar fi fost acordat de catre 9 arbitri din 10. Arbitrul acesta a fost al ,, 10-lea'' dintre cei avuti in vedere de mine, iar Suarez a fost un *** fara jena, care s-a comportat lamentabil si penibil. Au obtinut calificarea - caci victorie era deja - insa, in opinia mea, au pierdut gloria sportiva. Gandeam ca doar cei de la Real si Atletico sunt asa, vor sa triumfe cu orice pret. M-am inselat, prin urmare !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lprep
lprep  •  09 Martie 2017, 08:32

Penalty clar. Pe ce ma bazez? A se vedea ca in momentul cind a alunecat, fundasul intoarce capul si se uita sa vada unde este Neymar, face inca citiva pasi de-a busilea tocmai pentru ''a-i lua fata '' lui Neymar. In consecinta nu avea intentia si nu putea de fapt sa joace balonul dar el a continuat ''alunecarea'' de 6-7 metri. Dupa care contactul este clar. Eu spun ca nu este nici macar imprudenta.Oricum cei ce tin cu Barcelona vor zice ca a fost iar fanii Realului invers. Sa aveti o zi buna!

bazileon
bazileon  •  09 Martie 2017, 07:59
Postat de marinica76 pe 09 Martie 2017, 07:44

Da,s-a marcat golul 3 din penalty,cerșit penibil de Neymar,și transformat de Messi. Au fost 2 penalty-uri de cascadorii rasului!!!Și cel din minutul 51 și cel din minutul 90 gratuite!!!Oare vreodată se acordau și invers ?Am ținut cu Barca,dar când am văzut cum cerseau pur și simplu penalty-uri,nu mai doream sa se califice!Doar o părere!!!

Da, voiai muuult de tot sa se califice Barca... Si de ce n-ai mai vrut? Insinuezi ca arbitrii au fost platatiti cu € catalani? Data viitoare sa tii cu PSG, ca pe P. de P. a fost un arbitraj impecabil!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează