INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN 0-2

VIDEO Penalty-ul şi eliminarea lui Szczesny l-au scos din minţi pe Arsene Wenger: ”Arjen Robben a trişat!”

Portarul lui Arsenal, Szczesny, atacă piciorul de sprijin al olandezului. Robben trecuse deja mingea de el // Foto: Reuters +2   FOTO
Portarul lui Arsenal, Szczesny, atacă piciorul de sprijin al olandezului. Robben trecuse deja mingea de el // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 11:19

Managerul lui Arsenal pretinde că echipa sa n-ar fi rămas în inferioritate, în minutul 40, dacă olandezul lui Bayern nu exagera contactul cu portarul tunarilor.

Englezii nu mai ştiu să piardă. Marţi, la Man. City - Barcelona (0-2), l-au arătat cu degetul pe arbitrul Jonas Eriksson. Iar 24 de ore mai tîrziu, după eşecul Arsenalului în faţa lui Bayern, tot 0-2, managerul Arsene Wenger l-a atacat pe Arjen Robben.

VIDEO: Vezi AICI faza incriminată de Wenger!

În minutul 40, la 0-0, arbitrul Rizzoli le-a acordat oaspeţilor un penalty (ratat) şi l-a eliminat pe portarul londonezilor pentru un fault la Robben, însă Arsene e convins că olandezul a simulat: " Szczesny ieşise să blocheze balonul. L-a atins pe Robben, numai că acesta a exagerat totul. I-am spus-o în faţă!".

Lui Arsene i-a căşunat inclusiv pe colegul Guardiola. L-a ignorat şi înaintea meciului, şi la final. Replica lui Pep: "Wenger poate să zică orice. A fost fault, Szczesny era ultimul apărător şi la regulament scrie clar: penalty şi «roşu»".

A scuipat Robben?!
Arjen Robben şi-a atras fluierăturile "tunarilor" şi din cauza unui alt incident. La un moment dat, olandezul s-a aplecat asupra lui Bacary Sagna, căzut la pămînt, şi din bărbie i s-a scurs o picătură de sudoare (foto 3). Reacţia fanilor englezi: "Robben l-a scuipat pe Sagna!".

"E penalty şi eliminare. Portarul lui Arsenal îşi atacă necontrolat adversarul, fault grosolan, iar Robben are şansă mare de gol" ( Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
rsalexander
rsalexander  •  21 Februarie 2014, 23:19
Postat de zurix pe 21 Februarie 2014, 12:38

Cat de aiurea, sa vii pe un articol cu Arsenal si sa ne bagi pe gat un comment cu si despre Varzelona, sa ne scarbesti in halul acesta de dimineata. Nici sarcina nu provoaca greturi matinale asa de atroce ca Varzelona. Si culmea, imediat mai apar 2-3 varzelonisti ciurli burli care sa puna ":))))))))))" Cata obsesie, traume !

Tu fetita, tu ai probleme grave cu logica. Cand te-ai tratat ultima oara?

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  21 Februarie 2014, 13:09

Wenger devine plictisitor de acum.. cand arbitrii gresesc pentru Arsenal nu auzi o vorba de arbitraj, cand gresesc impotriva lui e totul o conspiratie... si nici macar n-a gresit aici. daca vorbesti de corectitudine, fii corect tot timpul, nu doar cand iti convine

zurix
zurix  •  21 Februarie 2014, 13:07

Gata! S-a facut curat si liniste! DAr ce liniste o sa fie daca vor fi gasiti vinovati de procurori in cazul Neymarica! :))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează