INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA 2-2 (ÎN TUR: 0-1)

VIDEO Pique doborît de portarul kamikaze! » Valdes şi-a scos din joc coechipierul cu o ieşire sinucigaşă

Valdes l-a obligat pe Guardiola să epuizeze o schimbare la mijlocul primei reprize, făcîndu-l K.O. pe Pique // Foto: Reuters
Valdes l-a obligat pe Guardiola să epuizeze o schimbare la mijlocul primei reprize, făcîndu-l K.O. pe Pique // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 01:58

Goalkeeperul Barcelonei l-a pus la pămînt pe stoperul său, lovindu-l în cap cu şoldul. N-a fost departe să-l anihileze cu cotul şi pe Drogba. Pique a petrecut noaptea la spital. VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

Camp Nou a amuţit în minutul 16. La una dintre rarele incursiuni londoneze în careul catalan, după o lansare lungă către Drogba, Victor Valdes a făcut două victime dintr-o lovitură. Portarul blaugrana avea să-l trimită devreme pe bancă şi, mai rău, chiar la spital, pe colegul său Pique!

Goalkeeperul a ieşit năuc dintre buturi şi a plutit ca un kamikaze în căutarea balonului înalt. L-a nimerit cu pumnul drept, dar i-a doborît pe ceilalţi jucători. Gerard şi Didier s-au prăbuşit pe gazon, zdruncinaţi de teribila ciocnire aeriană cu Valdes. Fundaşul spaniol era groggy. Pentru cîteva secunde şi-a pierdut răsuflarea.

Tamponat cu şoldul în cap, Pique a fost scos ameţit pe margine. Suferise o comoţie, iar medicii l-au pus cu greu pe picioare. A scos limba şi s-a ţinut de maxilar. Accidentarea era gravă. A prins vestea rea şi Guardiola. Gerard a reintrat în teren, dar se clătina evident. Pep nu-şi putea permite riscul, deşi nu se juca decît la poarta lui Cech.

L-a scos pe Pique în minutul 25 şi l-a introdus de Dani Alves. Drogba a fost mai norocos decît iubitul Shakirei. Ivorianul a scăpat numai cu un cot în cap şi şi-a revenit. Şi "agresorul"? Doar s-a plîns puţin de contuzia la şold. Paguba în apărare fusese provocată. Era 1-1 la schimbări!

S-a rupt şi Cahill!
După mai puţin de un sfert de oră, Di Matteo a fost obligat la prima înlocuire. Ameţit de Alexis, Gary Cahill a picat în şpagat şi şi-a întins muşchii coapsei stîngi. Era abia minutul 7. Stoperul englez a forţat, deşi Chelsea îl scosese la încălzire pe Bosingwa. Schimbarea fusese anunţată arbitrului de rezervă, Cahill a insistat să mai joace, iar lusitanul a aşteptat pînă în minutul 11!

Terry, "roşu" direct
După ce Busquets a deschis scorul, echilibrul s-a rupt şi în teren. Terry şi-a lăsat echipa în 10 oameni din minutul 37, consecinţa faultului stupid fără balon, în marginea propriului careu. L-a lovit cu genunchiul în spate pe Alexis. Chilianul a căzut şi arbitrul Cakir l-a trimis la vestiare pe căpitanul londonezilor!

De ce l-au vrut pe Cuneyt?
Curioasă alegerea arbitrului pentru semifinala de aseară! Tînăr şi fără experienţă! Turcul Cuneyt Cakir, 35 de ani, nu condusese nici un meci de Mondial sau European. Iar palmaresul său includea doar 5 partide din grupele Champions şi Europa League!

Drogba face penalty, Messi ratează!
Repriza a doua a început cu altă fază explozivă, tot în careul în care Valdes l-a rupt pe Pique! Drogba nu l-a simţit pe Fabregas şi a intrat în contact cu ibericul în tentativa de a-i sufla mingea. Pare penalty, decizia fiind luată de asistentul lui Cakir! Messi a ratat însă ocazia de a face 3-1, executînd în transversală lovitura din minutul 49!

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (7)
ernesto365
ernesto365  •  25 Aprilie 2012, 11:43

bine ca nu a patit nimic grav, cu recentele drame din fotbal m am temut pentru el.

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  25 Aprilie 2012, 11:00

daca era alt portar (de la alta echipa) era eliminat. cu rosu se sanctioneaza si intentia nu numai violenta (vezi la terry) si se vede ca incearca sa intre in forta si in Drogba

kily
kily  •  25 Aprilie 2012, 10:48
Postat de flo_ax pe 25 Aprilie 2012, 02:43

Bai geniilor, asa se procedeaza in postura de portar! Cand iesi pe centrare, rupi tot! Zicea un mare portar (cred ca Rica Raducanu) ca ii zbori capul, dar tot boxezi mingea aia! Uitati-va la Tatarusanu ce cuminte sta pe linia portii si toate piticaniile dau gol cu capul din 6m! E bine asa? Culmea, daca Valdes il menaja pe Piquet si rata interventia, era rastignit de toata lumea! Ca portar, cand iesi pe minge, basculezi tot, important e s-o boxezi, pt ca 99% nimeni nu da penalty impotriva ta

stii cum se numeste unul care doarme pe el? idiot!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează