INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR - FC PORTO 0-2

VIDEO » Raţ, din nou ghinionist. După penalty-ul ratat cu Belgia, şi-a dat autogol în minutul 90

În minutul 79, Hulk s-a descotorosit de Raţ şi a deschis scorul
În minutul 79, Hulk s-a descotorosit de Raţ şi a deschis scorul

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 09:35

Seară de coşmar pentru căpitanul echipei naţionale, Răzvan Raţ. Fundaşul stînga al lui Şahtior a evoluat 90 de minute în partida susţinută de echipa sa în faţa lui FC Porto, scor 0-2.

În minutul 79, românul l-a scăpat din marcaj pe Hulk, brazilianul deschizînd scorul pe "Donbass Arena" după o pătrundere vijelioasă. Minutul 90 i-a fost însă fatidic lui Raţ, care a înscris în propria poartă, sigilînd astfel victoria portughezilor. Vezi aici video cu autogolul lui Raţ!

Pentru Raţ este al doilea moment de acest gen din ultima vreme, după ce a ratat un penalty pentru echipa naţională pe finalul jocului amical din Belgia, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Vezi mai jos faza!

Înaintea ultimei etape din grupele Ligii, Şahtior este pe ultimul loc în grupa G, cu doar 2 puncte şi fără nici o şansă de a se califica în primăvara europeană. Citeşte aici mai multe!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
pancone84
pancone84  •  24 Noiembrie 2011, 12:49

In loc sa apreciati putinele valori pe care le avem si care ne reprezinta, voi aruncati cu noroi in ele, doar daca nu e de la steaua. Ieri n-am vazut niciun rand despre Rat, ca joaca titular, ca Sapunaru nu poate juca... Daca era vreun stelist (dar astia nu ajung la echipe de LC) sigur gaseam 10 stiri despre starea lui de sanatate, psihica, sentimentala etc. Rat ne reprezinta de ani de zile in Europa si o face cu succes, la fel Sapunaru sau Chivu, iar voi nu stiti decat sa ii atacati. In schimb Banel face furori in Franta, e cel mai bun de acolo, a invatat franceza intr-o luna... Radoi e cel mai bun din campionatul camilelor... Sunteti o rusine de presa.

moglytza
moglytza  •  24 Noiembrie 2011, 11:23

pericol public ????????? gsp e pericol public !

mariussev
mariussev  •  24 Noiembrie 2011, 10:26

Se mai intampla!Mergi inainte Rat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează