INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI

VIDEO » Real, doar un egal îngheţat la Moscova, Napoli show cu Chelsea

Ronaldo, în duel cu Tosici, a deschis scorul, dar a omis să-l majoreze și la final a plătit
Ronaldo, în duel cu Tosici, a deschis scorul, dar a omis să-l majoreze și la final a plătit

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 17:35

Real a scăpat printre degete victoria, în prelungiri, şi-i ţine pe ruşi în viaţă pentru returul de pe Bernabeu.

Real a ratat în ultima secundă şansa unui retur liniştit la Madrid. Din propria-i vină! Coentrao le-a oferit ruşilor pe tavă o lovitură liberă, fraţii Berezuţki au ameţit apărarea madrilenă iar suedezul Wernbloom l-a bătut pe Casillas din opt metri: 1-1.

Şi ce bine cursese pînă atunci meciul pentru madrileni. E adevărat, le-a trebuit cam o jumătate de oră să se acomodeze cu frigul, minus 5 grade Celsius, şi cu terenul sintetic de pe Lujniki. Timp în care au avut emoţii la voleul lui Dzagoev, l-au pierdut pe Benzema, accidentat, şi au ratat prin Higuain şi Khedira.

Dar după golul lui Cristiano Ronaldo, o reluare din voleu la un balon respins stîngaci de Tosici, şi totul a devenit din ce în ce mai simplu pentru spanioli. La reluare au "arestat" deseori balonul şi dacă nu şi-au mărit avantajul a fost pentru că nimeni nu s-a mai concentrat la finalizare.

Callejon a ratat de două ori din situaţie de singurul cu portarul, iar Ronaldo l-a imitat spre final. Şi cînd toată lumea credea că nimic nu se mai poate întîmpla, a picat egalarea.

"Aici toţi sînt gay"
Mourinho a reuşit să-i supere pe amfitrioni la antrenamentul din preziua meciului. "Aici toţi sînt gay...Nu ne spun şi nouă cu ce minge se joacă?", a spus printre dinţi tehnicianul portughez, supărat că ruşii întîrzie cu anunţul.

ŢSKA MOSCOVA - REAL MADRID 1-1
(Wernbloom 90+3 - VIDEO / Cr. Ronaldo 28 - VIDEO)

ŢSKA: Cepciukov - A. Berezuţki, Ignaşevici, V. Berezuţki, Sennikov - Musa (64 Oliseh), Wernbloom, Dzagoev, Aldonin (68 Honda), Tosici (82 Necid) - Doumbia. Antr. L. Sluţki

REAL: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao - Callejon (75 Kaka), Khedira, Ozil (85 Albiol), Xabi Alonso, Cr. Ronaldo - Benzema (16 Higuain). Antr. J. Mourinho
A arbitrat Bjorn Kuipers (Olanda)

Matadorii şi vulcanul

După Man. City, Napoli a făcut aseară altă victimă engleză ilustră. Lavezzi şi Cavani au condus corida cu londonezi, revenind de la 0-1 pe un ”San Paolo” incandescent.

Napoli şi-a pus aseară costumul de carnaval strălucind în turul cu Chelsea (3-1). Nici nu putea fi altfel pe un "San Paolo" stil sud-american, unde eroi au fost un argentinian şi un uruguayan.

Cavani ca Diego?
Show pirotehnic în tribune, scîntei în teren şi capete sparte. Campagnaro s-a ciocnit de stînca Drogba, dar schimbat a fost Bosingwa, victima unei întinderi. Schimbat putea fi şi scorul puţin mai devreme, dacă Cech nu salva cu piciorul la şutul lui Cavani. Fără Terry şi cu Lampard pe bancă, Chelsea a tremurat, dar Maggio nu a găsit diagonala letală. Napoli are posesia (58%), doar că gafa lui Cannavaro a contat mai mult şi Mata n-a iertat. Napoli a erupt ca Vezuviul şi a întors fantastic pînă la pauză prin Lavezzi şi Cavani. "El Matador" a lovit iar în prelungiri şi le-a reamintit englezilor de Maradona, uruguayanul marcînd aseară cu umărul (ori cu braţul?): 2-1!

Pe urmele lui City!
Tot Cavani şi Lavezzi au dansat şi-n actul doi, dar argentinianul s-a jucat cu inimile tifosilor şi a trimis pe lîngă bară. Palpitaţii au trăit şi la contrele londonezilor, cu Mata şi Cahill periculoşi. Pulsul a explodat iar la conexiunea sud-americană. Acelaşi traseu, cu Cech rătăcind disperat în careu şi Lavezzi dublînd diferenţa în poarta descoperită. Şi City o păţise la fel în grupe şi a rămas la televizor. Putea fi dezastru, sinonim cu cererea de demisie pentru Villas-Boas, dacă Ashley Cole nu scotea de pe linia porţii la şutul lui Maggio! La 3-1 Napoli e favorită la calificare.

NAPOLI - CHELSEA    3-1
Lavezzi 38 (VIDEO), 65 (VIDEO), Cavani 45+2 (VIDEO) - Mata 27 (VIDEO)

NAPOLI: De Sanctis - Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Zuniga - Hamsik (82 Pandev), Cavani, Lavezzi (74 Dzemaili). Antr: W. Mazzari

CHELSEA: P. Cech - Ivanovici, G. Cahill, David Luiz, Bosingwa (12 A. Cole) - Ramires, Raul Meireles (70 Essien), Malouda (70 Lampard) - Sturridge, Drogba, Mata. Antr: A. Villas-Boas

A arbitrat Carlos Velasco Carballo (Spania)
Returul este programat pe 14 martie.

IATĂ AICI CE S-A ÎNTÎMPLAT SĂPTĂMÎNA TRECUTĂ, ÎN PRIMELE 4 MECIURI ALE OPTIMILOR!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  22 Februarie 2012, 21:52
Postat de raul_alessio pe 22 Februarie 2012, 21:03

vendetta tu nu ai nimic altceva de facut? cati ani ai baiete? toata lumea observa greselile dar tu esti cam obsedat...asta este, a gresit omul...daca tu ii faci jegosi te mai miri de ce-ti inchid contul? poti sa semnalezi greselile si fara sa jignesti! grow up dude!

nu stiu daca mi-ai vazut comenturile.....te rog sa ma crezi ca erau cat se poate de decente si chiar nu jigneam.....nu trebuie sa jignesti ca sa iti stearga un comentariu sau sa-ti inchida un cont....trebuie doar sa le semnalezi greselile iar ei reactioneaza. le-am trimis si mai-uri sa-i intreb de ce imi sterg comenturile sau de ce mi-au inchis conturile in conditiile in care ,nu am injurat ,nu mi-am bagat si nu mi-am scos cum obisnuiesc multi pe aici....si....nici macar un raspuns,ceea ce un site serios raspunde celor care au diverse intrebari/nelamuriri.

raul_alessio
raul_alessio  •  22 Februarie 2012, 21:03

vendetta tu nu ai nimic altceva de facut? cati ani ai baiete? toata lumea observa greselile dar tu esti cam obsedat...asta este, a gresit omul...daca tu ii faci jegosi te mai miri de ce-ti inchid contul? poti sa semnalezi greselile si fara sa jignesti! grow up dude!

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  22 Februarie 2012, 18:28

.....si acum probabil imi vor bloca contul pt ca am indraznit sa ironizez prostia lor si neputinta lor de ziaristi....asa mi-au mai blocat doua conturi....fara sa injur,fara sa folosesc cuvinte vulgare,doar pt ca indraznesti sa le semnalezi greselile sau ca le ironizezi prostia in care se scalda. primul cont blocat a fost cand,au lasat doua zile pe site acel titlu despre Oltchim Ramnicu Valcea in care scria "GALACTIVELE de la Oltchim"....in loc de Galacticele de la Oltchim...sa va fie rusine ba,ca noi astia care intram pe aici, va generam trafic pe site si implicit bani. un site fara trafic nu traieste.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close