INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR/”SFERTURI”, TUR/APOEL NICOSIA - REAL MADRID 0-3

VIDEO Real l-a redescoperit pe Sahin

Sub contract cu Real pînă în 2017, Sahin e evaluat acum la 18 milioane de euro
Sub contract cu Real pînă în 2017, Sahin e evaluat acum la 18 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 14:14

Marea surpriză din primul ”11” cu care Jose Mourinho a început meciul Realului din Cipru, 3-0 (Benzema 74, 90, Kaka 82) cu APOEL Nicosia în turul ”sferturilor” Ligii, a reprezentat-o Nuri Sahin. De ce surpriză? Pentru că mijlocaşul turc a avut pînă acum o apariţie meteorică în echipa ”blanco”.

Vezi mai jos rezumatul meciului.

Adus de la Borussia Dortmund vara trecută, cu 10 milioane de euro, Sahin a jonglat de atunci printre accidentări la ambii genunchi şi recuperări. Rareori a prins lotul, iar şi mai rar a jucat. Pentru Real nu a disputat decît 7 partide, cu cea de marţi seară. De altfel, jucătorul de 23 de ani are cele mai multe meciuri, 3, în Champions League. Încă două le-a bifat în campionat şi alte două în Cupă, singura competiţie unde a avut realizări: un gol şi o pasă decisivă.

Folosit cu Apoel 84 de minute, Sahin nu mai jucase anterior în 2012 decît 14 minute, la meciul din week-end-ul trecut din La Liga, 5-1 cu Real Sociedad.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
qwertt
qwertt  •  28 Martie 2012, 14:10

Pai la un meci cu Apoel mai baga si asta cate un jucator ca Sahin, care nu e nici el vreun pusti de 17 ani. Mare curaj are antrenorul asta.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  28 Martie 2012, 14:06

Un meci excelent facut de Nuri. Am ramas placut impresionat.

sakazuke
sakazuke  •  28 Martie 2012, 14:00

folositi google translate sau alt ceva???? nu prea va ies traducerile l-a alte stiri :)) a jucat acceptabil aseara dar s-a vazut ca nu are meciuri in picioare......intrebarea ce-a mare este : poate sa joace langa xabi alonso ??? sau poate sa il inlocuiasca ??.....insa nu il vad pe mou sa ii de-a multe sanse sa joace cu xabi in mijlocul terenului( dublu pivot) pt ca mou prefera sa aibe mereu un mijlocas tip khedira sau lass( distrugatori) ... pacat pt ca ar fii fost un mijloc excelent cand era vb de a construii atacuri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează