INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SPORTING 2-1

VIDEO Rezolvă Cristiano! Ronaldo a decis victoria lui Real la Lisabona, contra fostei sale echipe. Mesaj de la Boloni: ”Ești cu adevărat cel mai bun”

Ronaldo a răspuns miercuri hat-trick-ului lui Messi, cu o nouă execuție de autor // FOTO Reuters
Ronaldo a răspuns miercuri hat-trick-ului lui Messi, cu o nouă execuție de autor // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 00:00

”Directa” teleghidată la vinclu a întors pe final partida contra fostei sale echipe. Ronaldo i-a doborât recordul lui Del Piero și a ajuns la 12 reușite din lovituri libere.

Jocul cu numărul 350 în tricoul lui Real trebuia să fie unul special pentru Ronaldo. Și chiar a fost, Cristiano întorcând soarta duelului cu Sporting, 2-1. Nici miercuri, golgeterul absolut al Ligii nu și-a iertat fosta echipă. I-a marcat și a treia oară tot un gol, însă ce gol!

VIDEO: Vezi AICI golul lui Ronaldo!

Mingea s-a dus teleghidată din dreptul magic al portughezului în vinclu și Rui Patricio n-a reușit decât să devieze în bară-gol!

La 6 goluri de sută!

CR7 anula astfel avantajul asigurat de Bruno Cesar și făcea posibilă remontada desăvârșită de Morata în prelungiri. Și, totodată, al 22-lea meci consecutiv fără înfrângere în grupe al trupei blanco (alt record al competiției!) și al zecelea sezon din zece în Ligă început pe "Bernabeu" cu trei puncte.

Ronaldo a semnat al 94-lea gol în Ligă în 128 de meciuri, cu opt mai multe decât are Leo Messi. "A fost un avertisment. Dacă tratăm fără concentrare și alte meciuri, vom plăti scump", a admis șeptarul. Pentru că în ultimele șase minute, Real a salvat o evoluție slabă, inferioară oaspeților.

"Ești cu adevărat cel mai bun"

La solicitarea unui ziarist francez, Loți Boloni i-a trimis o scrisoare deschisă lui Ronaldo, pe care l-a lansat la Sporting în 2002: "E mult timp de când nu mai am ce indicații să-ți dau și nu mai e cazul să-ți spun cum trebuie să fii pe teren. E mult de când nu mai ai nevoie de mine. Cu Sporting vei fi din nou excepțional, fenomenal, un marcator fără pereche, ca-n dubla manșă cu Manchester Utd din 2013, în «optimile» Ligii. Ești cel mai puternic. Altfel, nu ai fi devenit cel care ești azi. Altfel, nu aș putea să-ți dezvălui mândria mea: fostul meu elev e cu adevărat cel mai bun din lume!".

50de goluri s-au dat în prima etapă a grupelor. Doar acum 3 ani, la ultima participare a Stelei, s-au marcat mai multe (53) în formatul cu 8 serii

300de victorii are Real în toate competițiile internaționale. Succesul cu Sporting a fost al 100-lea în Ligă cu Florentino Perez președinte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tatutzu
tatutzu  •  16 Septembrie 2016, 13:40

Cum ați introdus voi numele fcsb într-un articol despre Champions League :)) Penibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează