INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - REAL MADRID 3-1

VIDEO Ronaldo atacă pe toată lumea: Zidane și colegii săi luați la țintă de portughez: "Eram mai puternici"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 10:33

Cristiano Ronaldo a fost foarte supărat la finalul meciului pierdut de Real Madrid pe terenul lui Tottenham, scor 1-3, și și-a vărsat nervii pe toată lumea.

Portughezul, câștigător a 4 Baloane de Aur, trimite săgeți către antrenorul său Zinedine Zidane, dar și către colegii săi.

"Toți fotbaliștii care au plecat în vara ne făceau mai puternici. Nu este o scuză, dar jucători ca Pepe, James, Morata... Ne făceau mai puternici. Tinerii sunt viitorul, dar se observă lipsa lor de experiență", a spus Ronaldo la microfonul BeIn Sport.

Tottenham e lider în Grupa H, cu 10 puncte, urmată de Real Madrid, cu 7 puncte. Ultimele două formații sunt Dortmund și APOEL, fiecare cu câte două puncte.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
194362334230310
Robert Damian  •  02 Noiembrie 2017, 12:13

Pai sa i se dea imediat un alt Balon de Aur!!!!!!!De cand exista Messi si cat va mai exista,portughezul nu ar fi trebuit nici macar sa priveasca spre Balonul de Aur!!!!!!Cum poti ca fotbalist sa-l compari pe Messi cu Ronaldo??????????Argentinianul e de pe alta planeta!!!!!Diferenta e URIASA!!!!!Si totusi,in mod mizerabil,(sponsori,manarii,interese,LOVELE!!!!!)portughezul care nu e nici 30% din Messi,a luat Baloane de Aur!!!!Cascadorii rasului!!!!!Ridicol!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează