INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL - REAL MADRID 0-6

VIDEO "S-a întors Benzema!" » Francezul, ironizat după "dubla" din meciul cu Apoel

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 13:19

Atacantul francez Karim Benzema, criticat de fostul internațional englez Gary Lineker pentru că e supraevaluat, nu mai marcase de 498 de minute până la cele 2 goluri de marți, din victoria 6-0 a Realului în deplasare cu Apoel Nicosia.

Orice-ar face, Karim Benzema rămâne clientul lui Lineker. Atacantul lui Real a fost ironizat din nou, după ce a reușit o "dublă", în setul la zero cu APOEL: "Două goluri pentru Benzema. S-a întors!".

Francezul, pe care fostul internațional englez îl consideră supraevaluat - "să înscrii o dată pe meci la o echipă atât de valoroasă nu e nimic genial, doar decent" -, nu mai găsea drumul către poartă de 498 de minute, din meciul cu Getafe!

VIDEO cu reușitele lui Benzema

Antrenorul Zinedine Zidane i-a luat însă iar apărarea francezului: "Știam că vor veni reușitele lui Benzema și Ronaldo".

Și Karim a ținut să le răspundă acuzatorilor, după cel de-al 53-lea gol semnat în Ligă: "Vreau să schimb criticile cu goluri și cu pase decisive. Pentru că pot să o fac și îmi doresc mai mult decât niciodată". 

12 e locul ocupat de Benzema în topul general al golgeterilor Ligii, la egalitate cu Del Piero. Are 53 de reușite, două peste fostul cel mai prolific francez, Henry

18 goluri a marcat Ronaldo în Ligă în 2017, nou record anual. E primul de la Real care atinge bariera sutei în Europa (în 95 de meciuri), 98 în Ligă și 2 în Supercupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează