INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BATE BORISOV - BAYERN 3-1

VIDEO Salt pentru teatru? » Marea surpriză din Belarus, BATE - Bayern 3-1, e suspectă de blat

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 22:29

Cea mai puternică echipă germană, finalista ultimei ediţii a Ligii, a ratat ca niciodată şi a pierdut şocant la Minsk. Iar în Asia s-a cîştigat la pariuri pe victoria lui BATE!


Belarusul e în sărbătoare după această nouă şi uluitoare victorie a lui BATE Borisov. 3-1 la Lille şi acum 3-1, acasă, cu Bayern Munchen. "Ne frecăm la ochi şi nu ne vine să credem", spun jucătorii lui Viktor Goncearenko, "e fantastic, ne-am născut sub o stea norocoasă", continuă cel mai tînăr antrenor din istoria Champions League, ajuns acum la 35 de ani. "Europa e în stare de şoc", comentează agenţia online football.by, completată de Pressball: "BATE, o nouă realitate. Va veni şi al treilea succes consecutiv, cu Valencia?". Dar acest 3-1 cu Bayern e suspect, afirmă surse din lumea pariurilor. Nu ar fi prima înfrîngere bănuită a bavarezilor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Marea farsă cu Zenit
Înapoi în timp. 1 mai 2008, semifinala Cupei UEFA. După 1-1 la Munchen, Bayern pierde zdrobitor la St. Petersburg: 0-4 în faţa lui Zenit. Şi trupa germană, avîndu-l pe marele Hitzfeld pe bancă, jucase cu piesele de rezistenţă. Kahn, Lucio, Lahm, Van Bommel, Schweinsteiger, Ze Roberto, Ribery, Toni, Klose nu lipsiseră. Şi totuşi, pe teren n-au existat. O uriaşă surpriză, devenită cîteva luni mai tîrziu o imensă farsă. În iunie, Direcţia Anticorupţie de la Madrid a arestat 3 capi ai mafiei ruse din Spania în operaţiunea "Troika", iar în octombrie, ziarele iberice El Pais şi ABC au dezvăluit conversaţii compromiţătoare, ce probau că semifinala Zenit - Bayern fusese cumpărată de mafia pariurilor moscovită!!!

50 de milioane de euro ar fi fost suma cu care mafioţii ar fi cumpărat acel Zenit - Bayern 4-0 din 2008

Imposibilul posibil?
Înapoi în prezent. Bayern are un început de sezon fără nici o greşeală în 2012. În Bundesliga, roş-albii au:
6 victorii în 6 etape
19 goluri marcate
2 goluri primite

Şi nu le-au dat nici o şansă rivalilor la 6-1 cu Stuttgart, 2-0 cu Schalke şi 3-0 cu Wolfsburg.

Pe acest fond, de joc excelent, 1-3 pe terenul modestei BATE surprinde la maximum. Bayern a dominat la Minsk, a ratat şi cu poarta goală, a avut 14-1 la cornere, dar a pierdut. În timp ce, în Asia, mulţi pariori ar fi mizat pe eşecul nemţilor, iar cîştigurile n-ar fi fost de neglijat.

Iată doar un exemplu de pariu ce pare imposibil la prima vedere:
- BATE învinge la minimum două goluri diferenţă! Cotă 29,00!

290.000 de euro ar fi putut cîştiga cineva care ar fi pariat 10.000 de euro pe această variantă!

Imposibilul a fost răsturnat după 90+6 minute! Corect sau e o altă farsă?


Cote uriaşe pentru BATE - Bayern
Victorie BATE 12,00
BATE cîştigă la minimum două goluri 29,00
1 pauză, 1 final 27,00
Scor corect 3-1 200,00
Minimum 4 goluri 2,75

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
blatula
blatula  •  04 Octombrie 2012, 13:34

Greseala majoritatii echipelor mici, desi unele au valoare, este ca respecta mult prea mult echipele mari si pleaca invinse inca de la vestiare. Cu un psihic puternic plus mult bulan poti face multe. Sa nu uitam de Ajaxul lui Kluivert sau mai ales Kievul lui Shevchenko.

rappeter13
rappeter13  •  04 Octombrie 2012, 13:32

Bayern a dovedit in instanta ca meciul cu Zenit n-a fost blat, daca nu credeti, cautati pe google. Cei ce i-au acuzat, au intrat la inchisoare.

rappeter13
rappeter13  •  04 Octombrie 2012, 13:29

N-a dovedit nimeni nimic despre Zenit-Bayern, ca n-a avut ce sa dovedeasca. Acum de fiecare data cand o echipa mare pierde cu o echipa mai slab cotata, chiar si la scor, este blat? Si acum cu BATE era mai favorabil caselor de pariuri sa piarda Bayern la handicap, decat sa castige ei, la o cota de 1,30? si cati dintre pariori joaca o cota de 1,30 single? Fiti seriosi! Bayern a pierdut acum 10 ani cu Cottbus, diferenta de valoare fiind si mai mare atunci intre echipe, decat este acum intre BATE si Bayern. Si Bayern se chinuie sa respecte legile, sa plateasca taxe si impozite in valoare de peste 100 de milioane de Euro anual ca sa faca smecherii? N-are logica!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează