INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A / REAL SOCIEDAD - ŞAHTIOR 0-2

VIDEO Salvat de Haţegan » Lucescu a avut un debut perfect în Ligă, 2-0 cu Real Sociedad

Taison (între Castro, stînga, și Bergara) a marcat şi el pentru Şahtior, dar dintr-un ofsaid mare
Taison (între Castro, stînga, și Bergara) a marcat şi el pentru Şahtior, dar dintr-un ofsaid mare

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2013 00:21

”Tacticianul masterclass”, cum l-a numit UEFA pe Lucescu în revista oficială a Ligii, a rezistat presiunii basce, fiind iertat de penalty la 0-0, iar Şahtior a bătut pe contraatac, cu ”dubla” lui Alex Teixeira.

Mircea Lucescu a găsit antidotul crizei lui Şahtior: debut cu victorie în Ligă, 2-0 "afară" cu Sociedad. Real a dominat şi a presat permanent, dar n-a putut să puncteze. Griezmann, cu 4 şuturi, dar mai ales Vela şi Xabi Prieto au ratat. Mexicanul a trimis un lob de la 20 de metri, deviat în corner, apoi căpitanul a reluat cu capul peste bară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Faultul, pe linia careului
"Minerii" au riscat teribil în minutul 41, cînd puteau fi penalizaţi cu un 11 metri. Srna l-a faultat pe Xabi Prieto, piciorul stîng al bascului fiind lovit pe linia de 16 metri (foto). Haţegan a dat directă din afara careului! A fost unica eroare a lui Haţegan, corect la cele 6 "galbene".

Eficacitate maximă
Şahtior s-a trezit greu. După primul şut la poartă (Teixeira 57) şi un gol anulat, "minerii" au lovit la întîia execuţie cadrată. Centrare Srna, călcîi fin Douglas Costa, iar Alex Teixeira l-a bătut pe Bravo!

Planul "tacticianului masterclass", cum l-a numit UEFA în revista oficială, funcţionase. Il Luce a avut şi mult noroc. Griezmann a marcat, din ofsaid (corect asistentul Nica), Mikel Gonzalez a nimerit transversala cu capul din 6 metri! Acelaşi Teixeira, şut din 18 metri la colţ, a făcut 2-0, suind Şahtior la şefia grupei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
gazistu
gazistu  •  18 Septembrie 2013, 16:15

pacat ca nau marcat si spaniolii... pe ei am pierdut biletul la pariuri... AM US CA AMBELE MARCHEAZA :((((

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Septembrie 2013, 15:11
Postat de mariuspuma2009 pe 18 Septembrie 2013, 14:42

nus ce ai u cu lucescu dar eu unu chiar i am tinut pumni in C L si da a fost penalti acolo pt ca linia face parte din careu dar Hategan e roman si trebuie sa ne ajutam putin cum fac si alti pt ai lor

Corect!

icstream
icstream  •  18 Septembrie 2013, 15:11
Postat de joaquin pe 18 Septembrie 2013, 11:52

Dacă Hațegan dicta penalty impotriva lui Lucescu , vă dați seama ce era la gura țțțiganului din Apărătorii Patriei la adresa arbitrajului ??

Taci bah oaie frustrata, Regheblat mai are multe butoaie de droguri de bagat in oile de la steoaia pana o sa ajunga la degetul mic al lui Lucescu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează