INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - DINAMO KIEV 2-1

VIDEO Salvat de Willian, Mourinho a fost ovaționat pe Stamford Bridge: ”Fanii mă vor aici”

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 00:00

Managerul albaștrilor crede că scandările au fost un mesaj ”și pentru voi, presa, care-mi cereți demisia. Au vrut să zică ”

Jose Mourinho a luat o gură mare de oxigen miercuri. Victoria cu Dinamo Kiev (2-1), parafată prin "directa" lui Willian (83), i-a mai luat din presiunea de pe umeri. Iar susținerea totală a fanilor, care l-au ovaționat chiar și la 1-1, i-a creat un ascendent în fața detractorilor săi.

Click aici pentru VIDEO!

"Acesta e momentul meu la Chelsea. A fost uimitor, mai ales că încurajările au venit într-o perioadă în care rezultatele nu sînt bune. Într-o perioadă în care voi, presa, îmi cereți demisia", a punctat tehnicianul portughez, convins că "suporterii au vrut astfel să-mi transmită «te vrem aici». Și vouă, jurnaliștilor, «lăsați-l în pace să lucreze». Ei se uită la televizor, citesc ziarele".

Susținut și de familie pe Stamford Bridge, Jose vrea să le mulțumească susținătorilor "dînd totul pentru club". Mai puțin mîine, cu Stoke, cînd e suspendat din cauza repetatelor critici aduse arbitrilor din Premier League.

"Copiii pot îmbrăca acum tricouri cu Chelsea la școală, fără teamă că vor fi ironizați de colegii ale căror echipe cîștigă mereu"
Jose Mourinho, manager Chelsea

5 victoriiare Chelsea în acest sezon: 2 în Ligă și 3 în Premier, unde ocupă însă locul 15 după 11 etape

3 goluridin lovitură liberă are Willian în acest sezon de Ligă. Ultimul care a reușit o asemenea performanță a fost Ronaldo în 2009-2010

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează