INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - REAL MADRID

VIDEO Sergio Ramos a dezvăluit ce va face după ce se va retrage din fotbal: "Ar fi o provocare interesantă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 19:52

Sergio Ramos (31 de ani) a dezvăluit că nu exclude o candidatură pentru șefia Federației Spaniole de Fotbal după ce se retrage din activitate. Pănâ atunci, Ramos și compania au un test dificil în Champions League, în deplasare la Tottenham, astăzi, de la ora 21:45. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1.

Invitat la Radio Marca, fundașul Realului a vorbit despre planurile sale de viitor: "Așteptăm rezultatul alegerilor de la Federația Spaniolă de Fotbal. Sper să câștige cineva care să reprezente imparțial întreaga țară.  Ar fi o provocare interesantă aceea de a candida cândva. Sunt multe lucruri care se pot îmbunătăți. Voi vedea".

Căpitanul Spaniei și al campioanei Europei a vorbit și despre șansele la titlu în Spania: "La Real Madrid nu există timp pentru lamentări, nici pentru sărbătorirea realizărilor. Acum trebuie să ne concentrăm pentru partida din Liga Campionilor. N-ar fi prima dată când o echipă recuperează 8 puncte în La Liga. Am mai făcut-o și am devenit campioni".

În cei 12 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, Ramos a câștigat 4 titluri de campion al Spaniei, 2 cupe, 3 Supercupe, 3 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei și 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

374de meciuri și 49 de goluri are Sergio Ramos în tricoul celor de la Real Madrid

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează