INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

VIDEO Superman » Cristiano Ronaldo e lansat spre "La Decima": 13 goluri în 7 meciuri în Champions League!

Articol de - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 21:46

Lusitanul zburător blanco e golgeterul Ligii în acest an, cu 13 reuşite. Încă două şi bate recordul de goluri în Ligă al lui Messi şi Altafini


Nu se satură niciodată de acest joc electrizant şi nici de goluri, vrea el tot, să paseze şi să înscrie în acelaşi timp, dacă s-ar putea. E în transă. Cristiano Ronaldo e lansat spre "La Decima", cea de-a 10-a Ligă a Campionilor din istoria Madridului. Aşteptată de Real de 12 ani!

Marţi seară, portughezul care a atins de mult forma unui alpinist ce cucereşte K2 a marcat alte două goluri, avînd 13 în acest an. Încă unul şi egalează performanţa lui Messi şi Altafini. Încă două şi devine golgeterul all-time într-un sezon de Ligă.
Cristiano a strîns deja 41 de goluri în actuala stagiune. Este primul fotbalist blanco ce depăşeşte 40 de goluri pe an 4 sezoane la rînd.


"Vrem «hattrick» de trofee în 2014: Liga, Primera şi Cupa Spaniei. Încrederea e maximă. Orice e posibil cu această atitudine"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

"Cristiano joacă mereu, la acelaşi nivel, stratosferic. Are un fizic bestial. Se antrenează foarte bine şi se recuperează foarte bine"
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

64 de goluri are Ronaldo în Champions League, la 3 de Messi (67) şi la 7 de recordmanul Raul (71)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
dani_val
dani_val  •  20 Martie 2014, 19:52
Postat de edward_kenway pe 20 Martie 2014, 12:07

Lessi al tau e distrus, se vede ca Iniesta si Xavi sunt pe sfarsit de cariera.

Vezi ca Ronaldo a primit mai multe pase de gol pe tava de la coechipieri decat a primit Messi de la Xavi sau Iniesta in ultimul an.

gipsicaretionfipsi
gipsicaretionfipsi  •  20 Martie 2014, 19:23

Asa si video e unde?

zurix
zurix  •  20 Martie 2014, 12:13

Varzelonisti din toata lumea, ingenunchiati in fata regelui vostru si poate va avea mila de piticul vostru in el classico!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează