INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO This is Real football! » Galacticii au trecut cu 3-0 de Apoel, Chelsea are prima opţiune la calificare după 1-0 cu Benfica

Galacticii sînt ca şi calificaţi în semfinale după 3-0 cu Apoel +19   FOTO
Galacticii sînt ca şi calificaţi în semfinale după 3-0 cu Apoel

Articol de , - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 00:45

Madridul nu putea avea probleme în faţa unei echipe care nu joacă. Apoel este cea mai tristă revelaţie, dar un antifotbal care i-a adus 22 de milioane de euro.

Călătoria ciprioţilor printre stele s-a terminat. Era clar că nu au nici o şansă cu Madridul, dar nu părăsesc Liga frumos. Au refuzat fotbalul aseară şi au pierdut dureros. 0-3, putea fi 0-4, 0-5, orice scor cu 0 în faţă. Cînd nu ataci, e imposibil să marchezi.

Pentru Real, a fost o joacă, un antrenament cu sparring şi cu public. Tema era simplă: nu trebuia decît să desfacă apărarea aparent ermetică a gazdelor. Şi cum să nu reuşească! Nu în prima repriză, pentru că Benzema mai ratează şi cu poarta goală, iar viteza nu a fost cea mai bună, dar spre final am văzut şi goluri. După acţiuni pe care ciprioţii nu au cum să le înţeleagă, dintr-un singur motiv: ei nu le exersează. Pase, fantezie, spectacol, 0-1 Benzema, 0-2 Kaka, 0-3 Benzema. This is football! Iată lecţia albilor!

A profitat de o fisură
Apoel e o revelaţie. Nu pentru joc, ci pentru că a reuşit să păcălească Champions, calificîndu-se printre primele 8 echipe europene şi cîştigînd 22 de milioane de euro (mai mult decît dublul propriului buget) în Ligă cu un antifotbal total. Se apără 9Ă1, agresiv, disciplinat, enervant de ordonat, se agaţă de adversar ca un pitbull, ocupă bine spaţiile, face totul pentru a-l proteja pe portarul Chiotis. Atît. Atacul? Numai brazilianul Ailton - singurul fotbalist din echipa cipriotă -, care se întrece în driblinguri. În rest, nimic aseară. Cîteva aventuri dincolo de centrul terenului, trei pase legate, nici un şut, nici măcar o tentativă. O revelaţie, însă o revelaţie urîtă. Care a profitat de o fisură a Ligii şi s-a strecurat în "sferturi".

0 şuturi la poartă a avut Apoel aseară, în timp ce madrilenii au tras de 24 de ori

70 de atacuri a declanşat Real Madrid la Nicosia, faţă de doar 12 ale gazdelor

APOEL - REAL MADRID 0-3
Benzema 74 VIDEO, 90 VIDEO, Kaka 82 VIDEO

APOEL: Chiotis - Poursaitides, M. Oliveira, Paulo Jorge, William - Charalambidis, Nuno Morais, Helio Pinto (72 Solari), Trickovski, Alexandrou (46 Helder Sousa) - Ailton. Antr. I. Jovanovici

REAL: Casillas - Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao (64 Marcelo) - Khedira, Sahin (84 Granero) - Benzema, Ozil, C. Ronaldo - Higuain (64 Kaka). Antr. J. Mourinho
A arbitrat Felix Brych (Germania)
Returul, pe 4 aprilie.

Kalou a călcat ”vulturii”!

Dominată clar, Chelsea a făcut însă beznă pe ”Da Luz”, cu noroc şi cinism. La 0-0, Benficăi i-a fost refuzat un penalty, iar londonezii au lovit bara prin Mata.

Cura Di Matteo a mai făcut o victimă în Ligă. Chelsea a produs un scurtcircuit pe "da Luz" (1-0 cu Benfica) şi se pregăteşte, după 4 ani de pauză, de semifinala cu Milan sau Barca.

"Vulturii" au găsit greu breşe în fortul londonez. Cardozo, servit de Bruno Cesar, l-a depăşit pe Terry, dar a tras pe lîngă ţintă. Nici cu capul n-a fost mai precis paraguayanul, chiar dacă l-a depăşit constant pe căpitanul "albaştrilor". Abia pe finalul reprizei s-a văzut şi Chelsea, doar că Torres şi-a păstrat obiceiul de a marca rar. Raul Meireles a fost mai periculos, nu însă de ajuns ca să-l bată pe Artur. Scor alb la pauză.

Cardozo a fost gura de foc a lusitanilor şi-n actul secund, în debutul căruia David Luiz a avut o intervenţie de Oscar, punînd pieptul la "bomba" de 1-0. Dominarea "alb-roşie" se putea concretiza, dar Tagliavento n-a dictat penalty, deşi Terry a blocat clar cu mîna şutul-centrare al lui Maxi! Meciul s-a încins şi Mata a lovit bara după ce-l driblase pe Artur!

Dar a doua oară "albaştrii" n-au mai iertat. După ce a străpuns tot flancul drept, Torres l-a servit pe Kalou, care a scuturat plasa din 6 metri. 0-1, contrar cursului jocului. Remiza ar fi fost mult mai echitabilă, dar Gaitan nu l-a putut bate nicicum pe Cech.

BENFICA - CHELSEA 0-1
Kalou 75 VIDEO

BENFICA: Artur - Maxi Pereira, Luisao, Jardel, Emerson - Gaitan, Javi Garcia (81 Nolito), Aimar (69 Matici), Witsel, Bruno Cesar (69 Rodrigo) - O. Cardozo. Antr: J. Jesus

CHELSEA: P. Cech - Paulo Ferreira (80 Bosingwa), David Luiz, Terry, Ashley Cole - Obi Mikel, Ramires, Raul Meireles (68 Lampard) - Mata, F. Torres, S. Kalou (83 Sturridge). Antr: R. Di Matteo
A arbitrat Paolo Tagliavento (Italia)
Returul, pe 4 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
merkurial20
merkurial20  •  28 Martie 2012, 17:19

pffai ce mult imi doresc o finala Bayern-Chelsea sa nu mai aud de real si barca k m-am saturat. sper s i elimine milan p barca si real s fie distrusa de bayern. tot el clasico pwlii, ma k a k pe el!

voodooro
voodooro  •  28 Martie 2012, 15:30

ce a demonstrat Realul????? mai 17-18 minute si demonstra ceva APOEL :)))))

mariusss10
mariusss10  •  28 Martie 2012, 15:20

concluzia e ca nici o echipa care joaca antifotbal nu meorita nimic, asa cum nici realul nu a meritat nimic anul trecut in fata barcelonei... bravo real madrid, sper sa avem o finala barca real anul asta cu fotbal.. chelsea nu a jucat nimic aseara, a castigat, insa a lasat de dorit...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează