INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC VIITORUL U19 - FC COPENHAGA U19 4-2

VIDEO Vor să-i transforme în anonimi pe cei de la Real Madrid și Barcelona! Jucătorii Viitorului, plini de optimism: "Putem câștiga Youth League"

Foto: Academia de fotbal Gheorghe Hagi
Foto: Academia de fotbal Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 22:31

Viitorul U19 e pregătită să scrie istorie în UEFA Youth League, echivalentul Ligii Campionilor la juniori. Jucătorii trupei lui Gheorghe Hagi anunță că vor să câștige competiția.

"E bine că am câștigat și ne-am calificat mai departe. Când jucăm acasă facem spectacol.

Cu oricine jucăm, noi trebuie să evoluăm așa cum știm mai bine și vom ajunge în finală. Eu zic că avem forța să și câștigăm finala", a declarat Cristian Ene, autorul unui gol în victoria de azi a Viitorului U19 în fața lui FC Copenhaga U19, scor 4-2.

"Juniorii fac spectacol! Mi-au plăcut tare mult și pot să spun că sunt fotbaliști de mare viitor printre ei" Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF

Rezumatul VIDEO al meciului cu FC Copenhaga U19

Viitorul își va afla adversara pe 13 februarie când va fi tragerea la sorți pentru "optimile" Youth League.

POSIBILELE ADVERSARE ALE VIITORULUI

  • PSG
  • Dinamo Kiev
  • Barcelona
  • PSV
  • ȚSKA Moscova
  • Real Madrid
  • FC Porto
  • Sevilla

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Februarie 2017, 14:45

am o rugaminte la totiSPECIALISTI di studiourile tv VIITORUL SI HAGI a revigorat tinerii NOSTRII deci asa trebuie spus nuAEAM TREBUIA CA TINERII NOSTRII etc TINERII LUI HAGI NU AI NOSTRII ca se confunda ca si voi si alti specialisti di cute tv ati pus umarul la tinrii..............voi specialistilor ati antrecut putin pe cei din cismigiu aveti carnete de antrenori ati antrenat unii cate 2 8 ore aveti specialisti ce nu au jucat fotbal an viata lor aveti sciitorii ce mai lume elevata nu uitati comentati la ce produceti voi nu sau vorba presdintelui jos mainele de pe tinerii lui HAGI

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Februarie 2017, 14:43

am o rugaminte la totiSPECIALISTI di studiourile tv VIITORUL SI HAGI a revigorat tinerii NOSTRII deci asa trebuie spus nuAEAM TREBUIA CA TINERII NOSTRII etcsmpluTINERII LUI HAGI NU AI NOSTRII ca se confunda ca si voi si alti specialisti di cute tv ati pus umarul la tinrii..............voi specialistilor ati antrecut putin pe cei din cismigiu aveti carnete de antrenori ati antrenat unii cate 2 8 ore aveti specialisti ce nu au jucat fotbal an viata lor aveti sciitorii ce mai lume elevata nu uitati comentati la ce produceti voi nu sau vorba presdintelui jos mainele de pe tinerii lui HAGI

pirucul
pirucul  •  09 Februarie 2017, 09:53

diferenta este ca viitorul a jucat in ceva de genul europa league adica cu echipe de mana a 2-a iar cele din vest intre ele . sa vedem valoarea lor in momentul in care dau de o echipa cu potential. sa nu uitam ca multi dintre jucatorii under 19 ai barcei joaca in liga a 3-a din spania nu in competitii de juniori .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează