INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

Viitorul și-a aflat adversara din Youth League! Sistemul competițional + data meciului

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 17:14

FC Viitorul va întîlni echipa FC Minsk din Belarus, în 29/30 septembrie, în deplasare, şi la 20/21 octombrie, pe teren propriu, în primul tur al UEFA Youth League, competiţie rezervată formaţiilor cu jucători sub 19 ani, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi de la Nyon (Elveţia).

Pentru prima dată de la lansarea în 2013 a UEFA Youth League, campioanele naţionale din primele 32 de ţări conform coeficientului UEFA se vor alătura în această competiţie, pe tablouri separate pînă în faza optimilor de finală, celor 32 de echipe ce participă datorită formaţiilor de seniori calificate în grupele Ligii Campionilor.

Campioanale naţionale vor disputa două tururi eliminatorii în dublă manşă, acasă şi în deplasare. Cele opt echipe rămase se vor califica în play-off-ul pentru optimi.

Celelalte 32 de echipe vor fi împărţie în opt grupe de cîte patru, cu aceeaşi componenţă ca grupele Ligii Campionilor şi cu meciuri care se se vor disputa la aceleaşi date şi după acelaşi program. Cîştigătoarele celor opt grupe se vor califica în optimi, iar ocupantele locurilor secunde vor juca în play-off.

În această fază, cele opt campioane naţionale, care vor fi introduse în aceeaşi urnă la tragerea la sorţi, vor juca un meci pe teren propriu cu echipele clasate pe locul secund în grupele de pe tabloul Ligii Campionilor. Formaţiile câştigătoare ale acestei manşe vor completa faza optimilor de finală.

Din această fază, echipele vor juca în sistem eliminatoriu, cu o manşă. Semifinalele şi finala vor avea loc, la 15 aprilie şi 18 aprilie, pe Stadionul Colovray de la Nyon, oraş în care se află sediul UEFA.

Prima manşă a meciurilor de tabloul campioanelor va avea loc la 29/30 septembrie, iar returul la 20/21 octombrie. Partidele din grupe vor începe la 15/16 septembrie, odată cu prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
100002473541087
Danut Ognean  •  01 Septembrie 2015, 20:45

va iesi din primul tur acolo viiblatul nu va mai primi penaltyuri gratis si regele nu va putea face blaturi

shippou_chan
shippou_chan  •  01 Septembrie 2015, 20:38
Postat de zindelo pe 01 Septembrie 2015, 20:03

"...celor 32 de echipe ce participă datorită formaţiilor de seniori calificate în grupele Ligii Campionilor."....??? mda, nici eu nu inteleg despre ce e vorba.

sunt 2 competiții paralele: 1. uefa youth league așa cum o știm, întâi grupe apoi primele 2 din grupe merg mai departe; sunt 32 de echipe, nu neapărat campioanele U19 2. o competiție numai între campioanele U19 din primele 32 țări pe coeficient UEFA. acestea joacă sistem eliminatoriu până rămân 8 - acestea 8 rămase joacă un baraj cu cele 8 clasate pe locul 2 în grupele UEFA youth league. - câștigătoarele barajului (8) se alătură mai departe în optimi câștigătoarelor din grupe

zindelo
zindelo  •  01 Septembrie 2015, 20:03
Postat de shippou_chan pe 01 Septembrie 2015, 18:03

campionatul național U19

"...celor 32 de echipe ce participă datorită formaţiilor de seniori calificate în grupele Ligii Campionilor."....??? mda, nici eu nu inteleg despre ce e vorba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează