INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL

Vlad Dragomir a furat inimile ”tunarilor” » Fanii lui Arsenal i-au scandat numele la meciul cu Ludogoreț: "Nu m-am așteptat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 16:34

Vlad Dragomir, supranumit de presa din Anglia ”noul Kroos”, a intrat pe teren în ultimele 16 minute ale meciului terminat la egalitate între Ludogoreț U19 și Arsenal U19, scor 1-1, și a reușit să fure inimile ”tunarilor” cu evoluțiile de până acum.

Mijlocașul român de 17 ani a bifat până acum 6 jocuri pentru Arsenal U23, 5 pentru Arsenal U18 și 4 pentru Arsenal U19. Pentru U 19 și U18 a reușit câte un gol în UEFA Youth League.

"A fost o surpriză să auzim cântecele celor de la Arsenal și aici la Sofia, la meciul nostru de tineret. I-am auzit strigându-mi numele, a fost o senzație foarte frumoasă, nu m-am așteptat.

Am avut un meci cu o echipă greu de desfăcut. Am vorbit cu mai mulți jucători de la Viitorul, chiar ne dorim să jucăm împreună în primăvara europeană", a spus Dragomir la TV Digi Sport.

În ultimul an de când a fost transferat de la ACS Poli Timișoara pentru 100.000 de euro, Dragomir a făcut și câteva antrenamente cu echipa mare. Chiar dacă până acum a jucat doar pentru echipele de tineret ale lui Arsenal, românul are în continuare încredere că va fi chemat de Arsene Wenger la echipa mare.

"Să debutez la Arsenal e un pas foarte greu, nu doar pentru mine, dar sper ca în viitorul apropiat să fac pasul acesta. Sigur, ar fi o surpriză să ajung la echipa națională, având în vedere că am vârsta pe care o am, dar ar fi un pas foarte important atât pentru mine, cât și pentru națională să aibă un junior în echipă", a adăugat Dragomir.

Vlad Dragomir a vorbit și despre atacantul Claudiu Keșeru, care a reușit un gol în jocul pierdut de Ludogoreț în fața lui Arsenal, 2-3: "Am luat masa cu Keșeru, la Londra, a fost o experiență foarte frumoasă. L-am cunoscut pe Keșeru dinainte, mi-a părut rău că nu a jucat din primele minute pe Emirates.

S-a văzut diferența când a intrat, s-a văzut diferența între el și celălalt atacant. Vorbele spuse de Keșeru despre mine nu au fost inventate, a spus ce a simțit, e un om minunat și sper din tot sufletul că va reveni pe teren la echipa națională".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
136335680174422
Trif Vasile  •  03 Noiembrie 2016, 21:42

Succes si sa ajungi cat mai sus si sa te vad si la nationala. Bafta si. Ambitie

widoqq
widoqq  •  02 Noiembrie 2016, 17:53

Asta nu i Dragomir,asta este IANIS...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează