INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AS ROMA (ÎN TUR 1-2)

Vor 2 romani!

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Înaintea returului, madrilenii anunţă că le oferă 6 milioane anual lui De Rossi şi Mancini, vedetele Romei

Într-un moment dificil, după 1-2 în tur şi fără olandezii Van Nistelrooy, Robben şi Sneijder, toţi accidentaţi, plus suspendatul Sergio Ramos, conducătorii madrilenilor au apelat la o strategie veche. Aplicată de multe ori şi la noi, în Liga 1. Destabilizarea adversarilor.

Dintr-o dată, spaniolii sînt din nou interesaţi de doi dintre cei mai buni jucători ai Romei, De Rossi şi Mancini. Şi nu doar atît. Ei le-ar fi oferit deja salarii anuale de 6 milioane de euro dacă se transferă la Real. Cît cîştigă De Rossi şi Mancini acum? Primul, 1,75 milioane pe sezon, brazilianul, 1,45 milioane!

Predrag Mijatovici, directorul sportiv al clubului blanco, n-a ascuns că îl vrea de mult pe De Rossi. "E fotbalistul care îmi place cel mai mult de la Roma. Un mijlocaş central de clasă, tînăr şi foarte talentat. S-ar potrivi la noi", a declarat pentru postul de radio Onda Cero oficialul madrilen, care l-a curtat şi 2005 pe "închizătorul" în vîrstă de 24 de ani. La fel, Mancini a fost pe lista ibericilor şi vara trecută. Nu s-a încheiat transferul atunci. Poate în iulie viitor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2008, 11:23

Noi nu cumparam vedete, noi le facem.

 •  05 Martie 2008, 09:57

Bai Shobi, ce stii tu despre Real, prietene? ar tb sa mananci tot ce urezi tu echipei asteia,incultule. Ai auzit si tu de trofee castigate de echipa asta? Ai macar bunul simt si respecta valorile tampitule.

 •  05 Martie 2008, 09:49

vaffanculo real merdaid

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close