INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - DINAMO ZAGREB

Wenger acuză UEFA de susținerea dopajului: ”Este o lege ciudată, nu mi se pare normal”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 17:27

Deși un mijlocaș al lui Dinamo Zagreb a fost depistat pozitiv în urma meciului tur dintre echipa sa și Arsenal, UEFA a decis ca rezultatul (2-1 pentru Dinamo) să fie validat, datorită unei legi contestate. Arsenal a pierdut puncte importante în urma acestei înfrîngeri și riscă să rateze calificarea în optimile competiției.

Arijan Ademi (24 de ani) a fost prins dopat și suspendat de UEFA pentru 4 ani. Decizia nu este însă definitivă, clubul croat făcînd apel la forul continental pentru anularea acesteia.

După ce a ieșit la atac și a criticat dur modul în care UEFA a gestionat situația delicată, Wenger nu este de acord nici cu legea care permite ca unei echipe care are un singur jucător depistat pozitiv să i se mențină rezultatul obținut pe teren.

“E o lege ciudată. UEFA o aplică, e conform regulamentului, însă nu mi se pare normal. Nu poți spune că e ok să validezi rezultatul în condițiile în care un jucător este depistat pozitiv. Practic, suntem de acord și susținem dopajul” Arsene Wenger 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
portardelegenda
portardelegenda  •  24 Noiembrie 2015, 07:50
Postat de vladutz13 pe 23 Noiembrie 2015, 18:20

Mda, chiar eram curios de ce spune... insa acum Wenger chiar nu are dreptate. Nu poti penaliza o echipa intreaga pentru ca a fost unul nebun... chiar nu ai cum sa-i controlezi pe toti, ce faci? Ii tii incuiati in cantonament??? Sunt droguri care se depisteaza si dupa luni de zile.... ca sa nu mai spun ca de exemplu marijuana e considerata drog. Pt ca a fumat unul o prostie distrugi toata echipa??? E ok asa, daca prinzi 2.... atunci e clar o problema.

da nepoate dar ala poate da vreo doua pase de gol sau goluri si alearga de rupe pe teren si atunci cred ca trebuie sa vezi lucrurile in cu totul alta lumina . Ce zici , te mai gandesti ?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  23 Noiembrie 2015, 19:30

o lume intreaga asteapta sa-si dea demisia si el bate campii! sambata l-au batut si descultii de la WBA si el se gandeste c-ar fi fost aia dopati... este imposibil de suportat un astfel de personaj in fotbalul mare, englezii insa il tolereaza! de neinteles, indiferent de profitul adus clubului din negustorie cu jucatori...

eucutine
eucutine  •  23 Noiembrie 2015, 19:28

nici mie nu mi se pare normal ca, dupa ce ca este un decalaj valoric evident intre fotbalul mare si cel mic, acest decalaj sa fie amplificat de dopajul generalizat care exista in campionatele puternice. ia sa vedem niste controale adevarate si vom avea surprize.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează