INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - AC MILAN 3-0 (ÎN TUR 0-4)

Wenger l-a jignit pe arbitru după ce Arsenal a ratat calificarea: "Eşti o ruşine!"

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 22:23

Managerul ”tunarilor” era nemulţumit că Skomina i-a dat Milanului prea multe lovituri libere la mijlocul terenului. El ar putea fi suspendat astăzi de UEFA

Arsene Wenger e din nou clientul Comisiei de Disciplină a UEFA. Iar şi-a vărsat pe arbitri frustrarea unei calificări ratate. Dacă sezonul trecut l-a luat pe sus pe elveţianul Massimo Busacca, acum i-a căşunat pe Damir Skomina, "centralul" returului cu Milan din "optimile" Ligii (3-0, după 0-4 în prima manşă).

La final, managerul lui Arsenal l-a flancat pe arbitrul sloven pînă în vestiar şi acolo a dat frîu liber nervilor. Printre altele, susţin martorii oculari ai incidentului, Wenger i-ar fi strigat la un moment dat: "Eşti o ruşine!". Iar cînd s-a apropiat ameninţător, Skomina l-a avertizat: "Nu mă atingeţi!".

Ulterior, la conferinţa de presă, tehnicianul francez a uimit dezvăluind ce l-a deranjat atît de tare: "Mi s-a părut că le-a dat italienilor prea multe lovituri libere la mijlocul terenului. Cum picau, cum fluiera". UEFA va judeca astăzi cazul, în baza raportului întocmit de "centralul" sloven, iar ziarele britanice susţin că Wenger n-are nici o şansă să scape basma curată: "E recidivist".


21 de faulturi a fluierat arbitrul Skomina în favoarea Milanului, faţă de numai 8 pentru Arsenal

A stat deja trei etape
Wenger a fost suspendat prima oară sezonul trecut, după eliminarea suferită de Arsenal în faţa Barcelonei (2-1, 1-3), tot în "optimile" Ligii. Fiindcă i-a cerut socoteală arbitrului Massimo Busacca pentru eliminarea lui Van Persie, UEFA l-a penalizat cu un meci în tribună. Dar n-a respectat întocmai prevederile sancţiunii. În play-offul acestei ediţii, contra lui Udinese, el a comunicat cu banca de rezerve, lucru interzis, şi-a mai primit două etape de suspendare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tmy2
tmy2  •  08 Martie 2012, 12:10

pacat de Wenger, antrenor f. bun, dar nu stie sa piarda. probabil conteaza si faptul ca el stie ca e bun, iar cand vede ca anii trec si el nu mai castiga nimic (indiferent de competitie), devine frustrat

major
major  •  08 Martie 2012, 10:28

dupa mintea putina a acestui Botezatu in borhotul de struguri daca-i spui arbitrului ca e o rusine l-ai jignit!cum se cheama ce a spus seful boilor vasluieni despre alt "monument" din fotbalul lui mitica-brutarul,craciunescu-nefirescu'?in logica acestui papitoi-ziarici-pogonici,ar fi o lauda ,nu?

mihrp
mihrp  •  08 Martie 2012, 09:12
Postat de andyschleck pe 08 Martie 2012, 09:08

Faulturile lui Arsenal au fost cat se poate de clare.. ele au venit intr-o repriza a 2-a in care tunarii erau frustrati ca nu poate sa mai marcheze inca odata... Foarte putine faulturi sau obstructi au fost la limita insa chiar si acelea au fost corect acordate... poate in Anglia nu se acorda ,dar degeaba se plange ca arbitrajul a fost corect... De penalty-ul usor acordat lui Arsenal nu se mai plange ? Dar Milan nu trebuie sa se planga ca au avut un penalty clar necardat in tur ? Wegner e un crizat

Penalty-ul dat pentru Arsenal a fost clar ca lumina zilei, si nu usor acordat !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează