INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS: BARCELONA - MANCHESTER UNITED

Yaya Toure surprinde înaintea finalei din Ligă: "Ronaldo e mai bun decît Messi!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Chiar dacă este unul dintre cei mai buni prieteni ai atacantului argentinian, Yaya Toure spune că Messi va putea fi considerat cel mai bun jucător din lume doar dacă o ajută pe Barcelona să cîştige Liga Campionilor. Explicaţia ivorianului?

"Pentru mine, Ronaldo e numărul 1. Are o forţă incredibilă, uitaţi-vă doar la golul pe care l-a marcat împotriva lui Arsenal de la 50 de metri! E rapid cu mingea la picior şi e puternic în aer. Dacă Messi ne ajută să cîştigăm Liga Campionilor, atunci e clar că merită să fie recunoscut drept cel mai valoros fotbalist din lume. Pînă atunci, Cristiano e în top!".

Manchester United şi Barcelona se vor întîlni miercuri în finala Champions League, o confruntare pe care specialiştii o văd ca pe duelul perfect între "Balonul de Aur" Cristiano Ronaldo şi cel considerat fotbalistul numărul 1 din lume în acest moment, Leo Messi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
 •  27 Mai 2009, 17:11

ronaldo e mai bun pentru momentan pentru ca are de toate....messi stie sa dribleze, asta e atuul lui, in schimb ronaldo are dribling, sut, tehnica , pasa, viteza incredibila si lovituri de cap perfecte. poate juca oriunde in linia de mijloc sau atac, pe cand messi face legea doar pe dreapta si uneori pe centru. messi trebuie sa mai creasca, are timp. pana atunci insa, ronaldo e cel mai bun. e arogant ronaldo....ok, si ce daca? cu ce ii afecteaza performantele de pe teren?

 •  26 Mai 2009, 11:01

daca a declarat asa ceva inseamna ca e un mare prost,sa se duca dreaq la man.utd cioara dreaq.,sa-l pupe pe gaynaldo in currrrr

 •  26 Mai 2009, 10:46

lol se vede ca e o facatura nereusita a lui gsp:pai cum ma prostilor sa dea gol de la 50 de m cu ARSENAL?in primul rand a dat cu PORTO si nu de la 50 de m ci de la 35-37 m.ZIARISTI DE CACAO

Vezi toate comentariile (8)
Comentează