INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TWENTE - FC VASLUI 2-0

Zotta la RADIO.GSP.RO: "Nu ştiu ce echipă românească se poate lăuda că poate bate Twente"

Janko a marcat două goluri în faţa Vasluiului Foto: De Telegraaf
Janko a marcat două goluri în faţa Vasluiului Foto: De Telegraaf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 21:27

Preşedintele Vasluiului, Constantin Zotta, a vorbit despre înfrîngerea echipei moldave în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, 0-2 cu Twente Enschede, într-un meci disputat la Arnhem.

"Este evident că este o supărare după meciul de aseară, ne aşteptam  şi doream mai mult. Ştiam ce echipă valoroasă întîlnim şi ne-am pregătit în acest sens meciul.

Chiar am sperat pînă în ultimul minut că vom înscrie şi ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv de la Vaslui. Cînd joci cu Twente şi nu reuşeşti să înscrii măcar o dată, atunci şansele de calificare sînt din ce în ce mai mici.

Trebuie să credem în continuare în şansele noastre. Cred că am reuşit tactic să îi anihilăm, nu cred că jucătorii nu s-au dăruit şi nu au jucat la sacrificiu, dar au făcut anumite greşeli. Nu ştiu ce echipă românească nu poate pierde cu Twente. Nu ştiu ce echipă românească se poate lăuda că peste o săptămînă poate juca cu Twente şi poate cîştiga", a spus Constantin Zotta la Radio GSP.

FC Vaslui a pierdut aseară, scor 0-2, partida din deplasare cu formaţia olandeză Twente Enschede, din manşa tur a turului preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 3 august.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
stancuvlad
stancuvlad  •  28 Iulie 2011, 13:27

"Nu ştiu ce echipă românească nu poate pierde cu Twente". Omu` e nebun. Nu cred ca s-a uitat la meci altfel nu imi explic. Ok am inteles, suntem slabi suntem vai de capul nostru adevarat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai inferior altora asa din oficiu, cand nu e cazul. Ar trebui sa lasa cifrele (de genul locul 2 din Olanda..wow..ce tari sunt ei) si sa vada realitatea. Twente nu a aratat a cine stie ce echipa. Puteau fi batuti lejer chiar la ei acasa. In schimb au primit cadou de la noi 2 goluri. Ce mare echipa sunt? Nu au legat 3 pase la ei acasa. Din cauza asta nici nu facem nimic in cupele europene. Avem impresia ca orice adversar e mult peste noi chiar cand nu e

luciano86
luciano86  •  27 Iulie 2011, 23:31

vad ca au cenzurat putin din mesaj.... "Steaua - daca il ia pe Eric :D " :))

luciano86
luciano86  •  27 Iulie 2011, 23:30

vai ce pesimist e besinosu asta... ii umple de incredere pe baietii lui.... iti zic eu ce echipa o bate pe Twente: Steaua!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează